Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πλήρως ανανεωμένος ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και με νέο "τιμονιέρη"

Πλήρως ανανεωμένος ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και με νέο "τιμονιέρη"

Με τον Σάκη Παγγούρα (πήρε την θέση του Φώτη Παπαδόπουλου που αποχώρησε λόγω προσωπικών υποχρεώσεων) στον πάγκο του θα ριχτεί ξανά στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Οι "ασπρόμαυροι", που βρίσκονται στην ουρά της βαθμολογίας χωρίς πόντο, θα κάνουν restart έχοντας αρκετά νέα πρόσωπα στο έμψυχο δυναμικό τους, αφού η διοίκηση της ομάδας προχώρησε σε σημαντική ενίσχυση του ρόστερ, με έμπειρους παίκτες της περιοχής και αρκετούς από αυτούς να έχουν αγωνιστεί και στο παρελθόν στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που απέκτησε ο "δικέφαλος" είναι οι εξής: Ευαγγελόπουλος Δημήτρης, Σίμος Συμεωνίδης, Μανώλης Θεοδώρου, Βασιλειάδης, Ζωγράφος, Λίπε, Αργυρόπουλος, Πατατούκας, Βασιλείου, Θεοδώρου Χρ., Φωτόπουλος, Μαργαρίτης, Παντόπουλος, Πετράι, Μπουκλάς Ανδρέας, Μπεκτάς Βαλάντης, Μπουρδάνος, Μπουκλάς Γιώργος, Ντινόπουλος Αντώνης.

Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ ξεκινούν την Κυριακή 11 Απριλίου με Ημαθιώτικο ντέρμπι κόντρα στο Μέγα Αλέξανδρο, στα γειτονικά Τρίκαλα.

(φωτο: έμβολος)

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS