Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Με 8 παίκτες ενίσχυσε το ρόστερ του ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Με 8 παίκτες ενίσχυσε το ρόστερ του ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Έτοιμος για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας είναι ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων.

Οι "πράσινοι" του Δημήτρη Πρίντζιου έχουν ξεκινήσει ήδη τις προπονήσεις και προετοιμάζονται πυρετωδώς για την ερχόμενη Κυριακή 11/4, όπου θα υποδεχτούν τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, στο Ημαθιώτικο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου.

Η ομάδα των Τρικάλων έχει προχωρήσει στην ενίσχυση του ρόστερ της με οκτώ ικανούς ποδοσφαιριστές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα πραγματοποιήσει κάποιες ακόμη μεταγραφικές κινήσεις τις επόμενες ημέρες, με στόχο να παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατός.

Οι παίκτες που απέκτησε μέχρι στιγμής είναι οι εξής: Αβραμόπουλος Βαγγέλης (ΑΕ Σχοινά), Κωτούλας Χρήστος (ΑΕ Σχοινά), Κιρκιλιανίδης Ηλίας (ΦΣ Κοζάνη), Kopaci Aldi (Κεραυνός Ωραιοκάστρου), Kopaci Alex (Κεραυνός Ωραιοκάστρου), Δελιόπουλος Παναγιώτης (Αστέρας Αλεξάνδρειας), Κατράνας Αλέξανδρος (Μακροχώρι), Περτσιούνης Δημήτριος (Θύελλα Σταυρού).

Ευχαριστήριο

"Η διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων θέλει να ευχαριστήσει τον πρόεδρο, τη διοίκηση και τον προπονητή του Κεραυνού Ωραιοκάστρου για την διευκόλυνση των μεταγραφών των αδερφών KOPACI στην ομάδα μας. Επίσης θέλει να ευχαριστήσει την Ακαδημία του Αστέρα Αλεξάνδρειας και τον Πόλυ Χουρσουζίδη, τους προέδρους και τις διοικήσεις του Μακροχωρίου και της Θύελλας Σταυρού για την διευκόλυνση των μεταγραφών των νεαρών παικτών στην ομάδα μας και την ευκαιρία που τους δίνεται να αγωνιστούν στην Γ' Εθνική".

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS