Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Προσθαφαιρέσεις στη Νίκη Αγκαθιάς - Ενισχύθηκε με μία ολόκληρη 11άδα

Προσθαφαιρέσεις στη Νίκη Αγκαθιάς - Ενισχύθηκε με μία ολόκληρη 11άδα

Στην ενίσχυση της, όχι με έναν, ούτε με δύο, αλλά με 11 παίκτες (!!!) ενισχύθηκε η Νίκη Αγκαθιάς, εν΄όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, την Κυριακή 11/4 με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα.

Οι άνθρωποι της Ημαθιώτικης ομάδας, ενέταξαν στο υπάρχον έμψυχο δυναμικό της, τους Ντελλα Κωστα φορ απο Ναουσα, Σαρακατσιανο Δημητρη αριστερο μπακ απο Ναουσα, Μπιγκανο Γιαννη χαφ απο Ναουσα, Ζαχο Νικος τερμ/κα από Ναουσα, Μυλωνα Γιωργο φορ απο Ολυμπιακο Κυμινων, Δημου Γιαννη κεντρικό αμυντικο απο Ολυμπιακο Κυμινων, Θυμιοπουλο Δημητρη αριστερο μπακ απο Σταυρο, Βυζα Αστέριο αριστερο χαφ απο Αχθο Αρουρη, Παπαδοπουλο Νικο επιθετικό χαφ απο Αχαικη, Προδρομου Γιωργο απο ΠΑΟΚ Αλεξανδρειας, Χατζηιωαννου Σωτηρη δεξι μπακ.

Αντίθετα δεν θα καταφέρουν να αγωνιστούν την φετινή περίοδο οι: Τσιουχας, Καραγιαννης, Καλογιαννιδης, Παπαδοπουλος, οι οποίοι ήδη υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία, ενώ ο Κυριαλανης Αθανασιος παραχωρήθηκε στην ΑΕΠ Καραγιαννειων.

Για τον τελευταίο η διοίκηση της Νίκης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο Προεδρος, το Δ.Σ, το προπονητικο team και οι ποδοσφαιριστες της ΝΙΚΗΣ ΑΓΚΑΘΙΑΣ ευχονται στον ποδοσφαιριστη ΚΥΡΙΑΛΑΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ καλη σταδιοδρομια στην νεα του ομαδα Α.Ε.Π ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ που αγωνιζεται στην football league. Υγεια και πολλες επιτυχιες στην προσωπικη του καριερα.Ευχομαστε η συνεχεια να ειναι αναλογη και για τους υπολοιπους αξιολογους παικτες της ομαδος μας».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS