Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σε θέση μάχης οι ομάδες της Ημαθίας για την έναρξη της Γ' Εθνικής

Σε θέση μάχης οι ομάδες της Ημαθίας για την έναρξη της Γ' Εθνικής

Σε θέση μάχης βρίσκονται οι τρεις εκπρόσωποι της Ημαθίας, που μετέχουν στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού μέσω της νέας ΚΥΑ που εξέδωσε πριν λίγα 24ωρα, από την ερχόμενη Κυριακή 4 Απριλίου οι αθλητές που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα έχουν τη δυνατότητα να επιστρέψουν κανονικά στις υποχρεώσεις τους. Απαραίτητα θα είναι φυσικά τα εβδομαδιαία τεστ κορονοϊού από όλα τα μέλη των ομάδων, ώστε να μην αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα.

Οι τρεις Ημαθιώτικες ομάδες, ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, η Νίκη Αγκαθιάς και ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, έχουν ξεκινήσει πρόγραμμα προπονήσεων το τελευταίο χρονικό διάστημα και είναι έτοιμοι να ξαναμπούν στους αγωνιστικούς χώρους για να δώσουν επίσημο παιχνίδι, έπειτα από 5 και πλέον μήνες απραξίας!

Σύμφωνα με αυτά που έχουν διαρρεύσει, θα διεξαχθεί μόνο ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος, το οποίο είχε διακοπεί στην 4η αγωνιστική και στην συνέχεια θα υπάρξουν πλέι οφ που θα αναδείξουν τις ομάδες που θα κερδίσουν την άνοδο.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής, από την οποία θα συνεχιστεί καλώς εχόντων των πραγμάτων την ερχόμενη Κυριακή το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου, περιλαμβάνει ένα Ημαθιώτικο ντέρμπι και συγκεκριμένα αυτό μεταξύ του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων και του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, ενώ η Νίκη Αγκαθιάς έχει δύσκολη αποστολή στον Εύοσμο κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Μ. ΑΛΕΞ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ.

Αγροτικός Αστέρας - ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ

ΠΑΟ Κουφαλίων - Αναγ. Πλαγιάς

Μακεδονικός - Εδεσσαϊκός

Εθνικός Γιαννιτσών - ΑΣ Γιαννιτσά

Αετός Βαρβάρας - Θερμαϊκός Θέρμης

Ν. Καλλικράτεια - Ποσειδών Μηχανιώνας

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS