Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Έτοιμη να αποχωρήσει από τη Γ’ Εθνική η Κοζάνη!

Έτοιμη να αποχωρήσει από τη Γ’ Εθνική η Κοζάνη!

Ανακοίνωση-βόμβα από την Κοζάνη, που θέτει θέμα μη συμμετοχής στη συνέχεια του πρωταθλήματος, μετά την αποχώρηση του Αλέξη Αδαμίδη και αν δε βρεθεί βιώσιμη λύση άμεσα για τα διοικητικά, θέτοντας ως προθεσμία την ερχόμενη Τετάρτη, 28 Οκτώβρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων», που ως γνωστόν έχουν αναστείλει αγώνες και προπονήσεις, λόγω του lockdown στο νομό από τα πολλά κρούσματα covid-19:

«Μετά την αποχώρηση του Αλεξάνδρου Αδαμίδη όπου είχε αναλάβει το διοικητικό και οικονομικό κομμάτι της ομάδας, το Δ.Σ. της Κοζάνης συνεδρίασε έκτακτα και αποφάσισε ότι μέχρι την Τετάρτη 28/10/2020 αν δεν βρεθεί λύση να αναλάβει κάποιος τις τύχες της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής (διοικητικά και οικονομικά), η ομάδα αποσύρεται από το πρωτάθλημα!».

Πηγή: soccerpractor

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS