Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Θρίαμβος της Αναγέννησης Γιαννιτσών στο ντέρμπι της Πέλλας!

Θρίαμβος της Αναγέννησης Γιαννιτσών στο ντέρμπι της Πέλλας!

Με 3-0 σκορ επικράτησε η Αναγέννηση Γιαννιτσών του Εδεσσαϊκού, σε ένα ματς που παίχτηκε απολαυστικό ποδόσφαιρο.

Η ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη ευτύχισε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη της ουσιαστική φάση στον αγώνα, όταν στο 11ο λεπτό ο Κάρτζιος μπήκε από δεξιά μέσα στη μεγάλη περιοχή και με συρτή πάσα βρήκε τον Ξόμπλιο στο ύψος του πέναλτι ο οποίος άνοιξε το κοντρόλ, τον πρόλαβε ο τερματοφύλακας του Εδεσσαϊκού και τον έκοψε αλλά δεν μπλόκαρε τη μπάλα η οποία έφτασε στον Τσιότρα που με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Η ομάδα του Εδεσσαϊκού είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες να πετύχει ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο αλλά και τις δύο φορές έπεσε πάνω στον εκπληκτικό για ακόμη ένα ματς Αβραάμ Καραογλανίδη ο οποίος κράτησε το μηδέν για την Αναγέννηση.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στην προσπάθεια τους να ισοφαρίσουν, όμως οι παίκτες της Αναγέννησης έκλειναν καλά τους χώρους στην άμυνα και στην ουσία κινδύνεψαν σε δύο φάσεις, όταν στο 51ο λεπτό ο Γιάννης Πελτέκης έσωσε πάνω στη γραμμή και στο 65ο λεπτό η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Καραογλανίδη.

Στο φινάλε του αγώνα η Αναγέννηση Γιαννιτσών βρήκε δύο φορές δίχτυα, κλειδώνοντας με αυτό τον τρόπο το τρίποντο,  συγκεκριμένα στο 87ο λεπτό ο Πελτέκης έπαιξε το 1-2 με τον Τσιότρα με τον τελευταίο να βγάζει σε τετ α τετ τον Πελτέκη με τον Ηλιόπουλο και με υποδειγματικό πλασέ έγραψε το 2-0.

Το τελικό 3-0 έγινε όταν, μετά από λάθος στην άμυνα του Εδεσσαϊκού, η μπάλα έφτασε τα πόδια του Ξανθόπουλου ο οποίος έδωσε την πάσα στον Πασσαλή που μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε ψύχραιμα.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Στάυρος Κωστογλίδης): Καραογλανίδης, Μπαμπαλής, Γκαρακλίδης, Πασσαλής, Κάρτζιος, Γιαννόπουλος, Ξόμπλιος, Πανταζής, Πελτέκης, Τσίοτρας, Χαραβητίδης. Στον πάγκο ήταν οι: Δομουκτσίδης, Φλώρος, Παπαδόπουλος, Βαταμίδης, Νιάνιος, Μαυρομάτης, Κατηριάδης, Ξανθόπουλος.

Εδεσσαϊκός (Βάϊος Στεργίοπουλος): Ηλιόπουλος, Αβραμίδης, Μωυσίδης, Τζιμογιάννης, Πούπης, Παπουτσίδης, Χατζηγεωργίου, Στογιαννίδης, Μαυρόπουλος, Κυζιρίδης, Καραδήμος. Στον πάγκο ήταν οι: Βαλαβάνης, Κεραμυδάς, Κατικαρίδης, Τούφας, Μίσκος, Στίκος, Βύρος, Κόλεφ, Ροδοβίτης.

Φωτο: matiespellas.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS