Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δημήτρης Πρίντζιος: «Δείξαμε χαρακτήρα...»

Δημήτρης Πρίντζιος: «Δείξαμε χαρακτήρα...»

Τους πρώτους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατέκτησε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, που πέρασε από την Χαλκιδική κερδίζοντας με 2-1 τον Αετό Βαρβάρας.

Μετά την λήξη του αγώνα ο προπονητής της Ημαθιώτικης ομάδας Δημήτρης Πρίντζιος, μίλησε στο kerkidasport.gr για την πρώτη νίκη της ομάδας του, αναφέροντας τα εξής:

"Ήταν το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι για την ομάδα μου, στο οποίο πετύχαμε μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια πολύ δύσκολη έδρα και με μια ομάδα που έχουμε τους ίδιους στόχους. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου γιατί βγάλανε χαρακτήρα και αντίδραση μετά την εκτός έδρας ήττα στην πρώτη αγωνιστική μέσα στον Εθνικό Γιαννιτσών. Ήμασταν πολύ σοβαροί και αποφασιστικοί στο παιχνίδι και πήραμε μια δίκαιη νίκη που θέλαμε πολύ.

Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πολύ δυνατά στο ματς, πετύχαμε δυο πανέμορφα γκολ ενώ χάσαμε και πολλές ακόμα ευκαιρίες για να διευρύνουμε το σκορ. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Βαρβάρας πίεσε, χωρίς όμως να κάνει ευκαιρίες, αλλά έγινε πολύ πιο απειλητική όταν στο 65’ περίπου αποβλήθηκε ο Τσιρίδης και με την γρήγορη μείωση του σκορ, αναθάρρησε. Οι παίκτες μου όμως δείξανε χαρακτήρα και στο τέλος πανηγυρίσαμε μια πολύ σημαντική νίκη".

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS