Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Φώτης Παπαδόπουλος: «Δικαιούμασταν κάτι καλύτερο»

Φώτης Παπαδόπουλος: «Δικαιούμασταν κάτι καλύτερο»

Μετά την λήξη του πρώτου αγώνα που έδωσε η ομάδα του για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και την ήττα 3-0 από τον ΠΑΟ Κουφαλίων, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας Φώτης Παπαδόπουλος έκανε στο kerkidasport.gr τις παρακάτω δηλώσεις:

"Παρά τα πολλά προβλήματα, αφού ξεκινήσαμε αργά την προετοιμασία μας, τα παιδιά αντεπεξήλθαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα.

Βρεθήκαμε να χάνουμε 2-0 στο πρώτο ημίχρονο αλλά στη συνέχεια ανεβάσαμε τις γραμμές μας και δικαιούμασταν κάτι καλύτερο, Είχαμε κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες με τους Χασιώτη και Σακαλή, ενώ δικαιούμασταν ένα πέναλτι σε ανατροπή του Χασιώτη.

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί δείξανε ότι όταν θέλουν και πιστεύουν σε κάτι, μπορούν να το πετύχουν. Και αυτό δεν ισχύει μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στη ζωή.

Συνεχίζουμε, κοιτάμε μπροστά με στόχο να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Να έρθουν και άλλα παιδιά ώστε να γίνει ο ΠΑΟΚ αυτός που θέλουμε και να πρωταγωνιστήσει.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια.

Ένα ακόμη μειονέκτημα ήταν ότι αγωνιστήκαμε στο ουδέτερο γήπεδο της Αγκαθιάς και με την ευκαιρία αυτή θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της".

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS