Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δ. Πρίντζιος: «Δεν κάναμε καλό ξεκίνημα»

Δ. Πρίντζιος: «Δεν κάναμε καλό ξεκίνημα»

Μετά το τέλος του αγώνα της πρεμιέρας της Γ’ Εθνικής, μεταξύ του Εθνικού Γιαννιτσών και του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων (2-0), ο τεχνικός της Ημαθιώτικης ομάδας Δημήτρης Πρίντζιος έκανε στο kerkidasport.gr τις παρακάτω δηλώσεις:

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Εθνικό Γιαννιτσών για τη νίκη του. Δεν ήταν καλό ξεκίνημα για εμάς.

Στο 0-0 χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθούμε, στη συνέχεια ο αντίπαλος που βρέθηκε για πρώτη φορά στην εστία μας, με ένα μακρινό σουτ έκανε το 1-0. Πιέσαμε πάρα πολύ, χάσαμε μεγάλες ευκαιρίες και ενώ κάποια στιγμή διαμαρτυρόμαστε για ένα πέναλτι που δεν μας δόθηκε, ο αντίπαλος κέρδισε ένα φάουλ και από ένα γέμισμα και αδράνεια της άμυνας και του τερματοφύλακα, δεχθήκαμε ένα δεύτερο γκολ.

Μιλήσαμε στα αποδυτήρια και προσπαθήσαμε στην επανάληψη να ανατρέψουμε το εις βάρος μας σκορ αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Ο αντίπαλος αμύνθηκε πολύ καλά και κράτησε το 2-0.

Θα μιλήσουμε με τα παιδιά να δούμε τι έφταιξε και να διορθώσουμε τα λάθη μας".

Για την διαιτησία τόνισε: "Διαμαρτυρηθήκαμε αρκετές φορές για τον διαιτητή, το μόνο που του ρώτησα στο τέλος ήταν αν είναι διαιτητής σουπερλίγκ".

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS