Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δ. Χριστοφορίδης: «Δικαιούμασταν τη νίκη»

Δ. Χριστοφορίδης: «Δικαιούμασταν τη νίκη»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του αλλά όχι και από το ισόπαλο (1-1) αποτέλεσμα της ομάδας του απέναντι στην Καλλικράτεια, δήλωσε ο προπονητής της Νίκης Αγκαθιάς, Δημήτρης Χριστοφορίδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο kerkidasport.gr:

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου, με εξαίρεση τα δύο πρώτα λεπτά όπου δείξαμε αδράνεια και δεχθήκαμε το γκολ.

Σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι είχαμε την απόλυτη υπεροχή και βάσει εικόνας και ευκαιριών πιστεύω πως δικαιούμασταν τη νίκη. Το τελικό αποτέλεσμα μας αφήνει μια πικρία.

Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά καθώς κατά 90% έκαναν στο ματς αυτά που ζητούσαμε. Είμαστε μια νέα ομάδα, δουλεύουμε αρκετά μέσα στο γήπεδο και θέλουμε να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα και να κερδίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία.

Θεωρώ ότι η Καλλικράτεια έπαιξε παθητικό ρόλο, ιδιαίτερα μετά την αποβολή και στο β' ημίχρονο. Παρόλα αυτά, εμείς βρήκαμε τρόπο να πατήσουμε την αντίπαλη περιοχή, αλλά δεν είχαμε την τελική ενέργεια για να πετύχουμε το νικητήριο γκολ".

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS