Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Νίκη Αγκαθιάς: Ο μέχρι στιγμής απολογισμός και τα επόμενα φιλικά

Νίκη Αγκαθιάς: Ο μέχρι στιγμής απολογισμός και τα επόμενα φιλικά

Στο στάδιο των φιλικών αγώνων βρίσκεται η προετοιμασία της Νίκης Αγκαθιάς, ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας, που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 11 Οκτωβρίου.

Οι "ασπρόμαυροι" έχουν δώσει μέχρι στιγμής τέσσερα παιχνίδια, μετρώντας μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Το πρώτο φιλικό τεστ ήταν απέναντι στο Μακροχώρι, όπου η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη επικράτησε με σκορ 5-1, την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου.

Τρεις μέρες αργότερα οι Αγκαθιώτες αντιμετώπισαν στην Πέλλα την Θύελλα Σαρακηνών, από την οποία ηττήθηκαν με σκορ 2-0 (διαβάστε εδώ), ενώ στις 9 Σεπτεμβρίου αγωνίστηκαν εκτός έδρας με αντίπαλο τον ΓΑΣ Κοπανού, με τον οποίο αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

Το τελευταίο φιλικό δόθηκε πριν από λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη, όπου η Νίκη Αγκαθιάς έχασε με σκορ 3-0 από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων (διαβάστε εδώ).

Οι "ασπρόμαυροι" έχουν προγραμματίσει ακόμη δύο φιλικά τεστ έως την έναρξη του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, μεθαύριο Τετάρτη (23/9, 17:30) θα μεταβούν στη γειτονική Χαλάστρα για να αντιμετωπίσουν τον Καμπανιακό, ενώ την Κυριακή 4 Οκτωβρίου στις 5μμ θα υποδεχτούν τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS