Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Με τον Φώτη Παπαδόπουλο στο τιμόνι ξεκινάει ο ΠΑΟΚ Αλεξανδρείας

Με τον Φώτη Παπαδόπουλο στο τιμόνι ξεκινάει ο ΠΑΟΚ Αλεξανδρείας

Τελικά αποδεδειγμένα, αυτός ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας είναι εφτάψυχος!

Όπως και πέρσι, έστησε ομάδα την τελευταία στιγμή και μάλιστα κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΗ, έτσι και φέτος, αν και πολλοί περίμεναν να μην δηλώσει συμμετοχή στην Γ΄ Εθνική, όχι μόνο δήλωσε, αλλά στήνει ομάδα, έστω την τελευταία και πάλι στιγμή, για να πάρει μέρος για πρώτη φορά στην ιστορία του σε αυτό το πρωτάθλημα.

Και λέμε στήνει, γιατί η αλήθεια είναι ότι, ενώ όλες οι άλλες ομάδες της κατηγορίας έχουν πραγματοποιήσει ακόμη και το βασικό στάδιο τη προετοιμασίας τους και έχουν δώσει αρκετα φιλικά, ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη (23/9) θα έχει την πρώτη του συγκέντρωση και στην ουσία τότε θα κάνει την εκκίνησή του.

Ο πρόεδρος Κυριάκος Μπουκλάς, ο οποίος πήρε προσωπικά το θέμα της συμμετοχής στη Γ' Εθνική, ήρθε σε συμφωνία με τον περσινό τεχνικό δ/ντή της ομάδας Φώτη Παπαδόπουλο για να αναλάβει φέτος την τεχνική ηγεσία της, κάτι που αυτός αποδέχθηκε και έτσι μαζί θα πορευθούν και τη νέα περίοδο.

Από εκεί και πέρα, σήμερα το απόγευμα στις 6μμ, στο γήπεδο του Βρυσακίου, θα παρουσιαστούν εκτός από τον προπονητή και δέκα νεοαποκτηθέντες παίκτες, καθώς και όσοι παρέμειναν στην ομάδα.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS