Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Γ' Εθνική: Αίσιο τέλος για τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας;

Γ' Εθνική: Αίσιο τέλος για τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας;

Τελικά ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, εκμεταλλεύτηκε της παράταση που δίνει σε αυτές τις περιπτώσεις η ΕΠΟ και χθες Τρίτη (11/8), τελευταία μέρα της τριήμερης αυτής προθεσμίας, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γενικού αρχηγού της ομάδας Γιώργου Μπουκλά, κατέθεσε στην αρμόδια επιτροπή της διοργανώτριας τα προσωπικά δεδομένα των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν θα έχει αίσιο τέλος για την ομάδα της Ημαθίας αυτή η μίνι περιπέτεια, αφού απομένει πλέον ο επανέλεγχος από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ για να δώσει το τελικό "ΟΚ" για την συμμετοχή των "ασπρόμαυρων" στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Όπως μας ανέφεραν άνθρωποί της ομάδας, περιπτώσεις σαν την δική τους, δηλαδή να μην είναι πλήρης ο φάκελος των δικαιολογητικών για την συμμετοχή σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα, είναι συχνό φαινόμενο, γι' αυτό άλλωστε και δίνεται η σχετική παράταση.

Όσον αφορά την δευτεραθλήτρια ομάδα της ΕΠΣΗ, τον ΦΑΣ Νάουσα, είχε κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να καταθέσει τον φάκελο των δικαιολογητικών, τον οποίο μάλιστα έστειλε στην ΕΠΟ, προκειμένου να πάρει την θέση του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, σε περίπτωση που αυτός δεν κατέβαινε να αγωνιστεί...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS