Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Γ' Εθνική: Τα σενάρια συγχώνευσης στο "Ρουμλούκι" και οι ελπίδες της Νάουσας!
  • Γ' ΕΘΝΙΚΗ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1521 φορές

Γ' Εθνική: Τα σενάρια συγχώνευσης στο "Ρουμλούκι" και οι ελπίδες της Νάουσας!

Τα όσα δύσκολα βιώνουμε τον τελευταίο καιρό, έχουν φυσικά αντίκτυπο και στον αθλητισμό και ιδιαίτερο στον βασιλιά των σπορ, το ποδόσφαιρο, όπου η επόμενη μέρα θα είναι πάρα πολύ δύσκολη και δεν θα έχει καμία σχέση με το πώς ήταν τα πράγματα πριν την πανδημία του κορονοϊού.

Ιδιαίτερα στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, όπως η Γ' Εθνική, υπάρχουν μεγάλα ερωτηματικά για το πόσες ομάδες θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές απαιτήσεις και να πάρουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα!

Αναφορικά με το νομό Ημαθίας, τη νέα αγωνιστική σεζόν θα εκπροσωπηθεί στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με τρεις ομάδες, το Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, τη Νίκη Αγκαθιάς και τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας. Ωστόσο, ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά αυτή τη στιγμή, αν οι τρεις παραπάνω σύλλογοι θα καταφέρουν να "κατέβουν" στο πρωτάθλημα, λόγω των πολλών οικονομικών δυσκολιών που υπάρχουν.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, πριν από λίγες μέρες είχε κρίσιμη γενική συνέλευση, από την οποία βγήκαν αισιόδοξα μηνύματα, μιας και αποφασίστηκε να γίνει προσπάθεια για να βρεθούν τα χρήματα (γύρω στις 40.000 ευρώ) που μίνιμουμ απαιτούνται για τη νέα περίοδο, ώστε οι "πράσινοι" να αγωνιστούν κανονικά στο πρωτάθλημα. Οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν την οικονομική ενίσχυση από κάποιους επιφανείς Τρικαλινούς, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Στη Νίκη Αγκαθιάς όλα είναι ανοιχτά, με τα πράγματα να φαντάζουν αρκετά δύσκολα αφού θα πρέπει να ξαναφτιάξει το ρόστερ της από την αρχή, μιας και η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών που ήταν πέρσι στην ομάδα, αποχώρησε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχουν σενάρια, που μιλούν για συγχώνευση των Τρικάλων και της Αγκαθιάς, πιθανότατα μαζί με την ομάδα της Αλεξάνδρειας, ώστε να δημιουργηθεί ένας δυνατός εκπρόσωπος του "Ρουμλουκιού" στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας!

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά, με τους ανθρώπους της ομάδας να κάνουν προσπάθειες για να μπορέσει να αγωνιστεί κανονικά στο νέο πρωτάθλημα. Να σημειωθεί ότι έγινε προσέγγιση και στον ΠΑΟΚ για να συμμετέχει στην συγχώνευση που αναφέραμε παραπάνω, όμως ο πρόεδρος της ομάδας Κυριάκος Μπουκλάς ήταν αρνητικός, τονίζοντας ότι αν η ομάδα αγωνιστεί στη Γ' Εθνική θα το καταφέρει μόνη της.

Κλείνοντας, να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τελευταία τροποποίηση του κανονισμού της ΕΠΟ, που έγινε έπειτα από πρόταση του προέδρου της ΕΠΣΗ Στέργιου Μουρτζίλα, αν κάποια ομάδα δεν μπορέσει να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, τότε την θέση της παίρνει ο δευτεραθλητής της αντίστοιχης Ένωσης. Έτσι, απρόσμενες ελπίδες προκύπτουν για τη Νάουσα, καθώς σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι φήμες συγχώνευσης στο "Ρουμλούκι" ή αν δεν καταφέρει να κατέβει στο ερχόμενο πρωτάθλημα κάποια από τις τρεις ομάδες της Ημαθίας, τότε θα είναι αυτή που θα κληθεί να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην Γ' Εθνική κατηγορία!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS