Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δ. Ματσούκας: "Τελείωσε ευχάριστα μια χρονιά με πολλές δυσκολίες για την ΑΓΚΑΘΙΑ"

Δ. Ματσούκας: "Τελείωσε ευχάριστα μια χρονιά με πολλές δυσκολίες για την ΑΓΚΑΘΙΑ"

Με μήνυμα στο προσωπικό του προφίλ σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος της Νίκης Αγκαθιάς Δημήτρης Ματσούκας αναφέρθηκε στην δύσκολη φετινή χρονιά, η οποία ωστόσο τελείωσε ευχάριστα με την παραμονή της ομάδας στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Ακόμη μία χρονιά έφτασε στο τέλος της!! Για δεύτερη συνεχή χρονιά στη Γ Εθνική. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του συμβουλίου που ήταν δίπλα μου όλη τη χρονιά. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν δίπλα μας! Θέλω να ευχαριστήσω τον (coach - φροντιστή γηπέδου πολλές φορές) έναν άνθρωπο που έκανε πολλά στη ομάδα τον Σταύρο. Επίσης τον Δημήτρη Σαμαρά που ήταν μαζί για τις 2 αγωνιστικές πριν το τέλος της χρονιάς. Μία χρονιά με πολλές δυσκολίες αλλά με πολύ αγάπη και διάθεση τελείωσε ευχάριστα. Όσο για την επόμενη χρονιά έχει χρόνο αρκετό!!!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS