Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δ. Πρίντζιος: "Η αστοχία και ο διαιτητής καθόρισαν το αποτέλεσμα"

Δ. Πρίντζιος: "Η αστοχία και ο διαιτητής καθόρισαν το αποτέλεσμα"

Μετά το τέλος του ισόπαλου (0-0) αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο τον Εδεσσαϊκό, ο τεχνικός ηγέτης του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων, Δημήτρης Πρίντζιος δήλωσε στο kerkidasport.gr τα εξής:

Ο αγώνας ήταν πολύ σημαντικός για την προσπάθεια που κάνουμε για την παραμονή στην κατηγορία. Εκτός από την πολύ καλή και ιστορική ομάδα του Εδεσσαϊκού, είχαμε να αντιμετωπίσουμε και την κάκιστη διαιτησία του κ. Ντελέζου και των βοηθών του.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου για την προσπάθειά τους και πραγματικά κάνανε κατάθεση ψυχής. Θέλαμε πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι και τους τρεις βαθμούς, κάναμε τα πάντα για να κερδίσουμε, όμως η αστοχία και ο διαιτητής καθόρισαν το αποτέλεσμα.

Ο βαθμός μπορεί να φανεί χρυσός για την συνέχεια του πρωταθλήματος αν και σήμερα (σ.σ. χθες) η ομάδα μου δικαιούταν την νίκη, που θα ήταν μια νίκη σωτηρίας! Δυστυχώς όμως στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που δεν σου επιτρέπουν να κερδίσεις!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS