Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ανακοίνωσε Μωυσίδη ο ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ

Ανακοίνωσε Μωυσίδη ο ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας της ΝΑΟΥΣΑΣ, κάνει γνωστή την έναρξη της συνεργασίας της με τον γνωστό γυμναστή, Σήφη Μωυσίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ ανακοινώνει την κατ’ αρχήν ευγενική και σημαντική για το σύλλογό μας πρόθεση του καταξιωμένου στο πανελλήνιο γυμναστή κ. Σήφη Μωυσίδη να συμβάλλει - βοηθήσει με την μεγάλη του γνώση και εμπειρία στη βελτίωση της ομάδος μας από την ερχόμενη Δευτέρα 11/11/2013, αξιοποιώντας το κενό διάστημα των 20 ημερών που έχει η ομάδα μας λόγω των αγώνων κυπέλλου Γ’ Εθνικής και του ρεπό. Ευελπιστούμε ότι το διάστημα αυτό θα είναι εποικοδομητικό και ευεργετικό για την ομάδα μας με την ενεργή συμμετοχή του κ. Σήφη Μωυσίδη.

Επίσης, η βούληση του συλλόγου μας και η ιδιαίτερη σχέση του κ. Μωυσίδη με τον Πρόεδρό μας κ. Πετρά Θεόδωρο και τον κ. Φουντούλη Γεώργιο, μας κάνει αισιόδοξους ότι θα πεισθεί να τον έχουμε σε μια διαχρονική συνεργασία με το σύλλογό μας».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb