Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ισοπαλίες για ΤΡΙΚΑΛΑ και ΑΓΚΑΘΙΑ

Ισοπαλίες για ΤΡΙΚΑΛΑ και ΑΓΚΑΘΙΑ

Τον βαθμό της ισοπαλίας πήραν στην σημερινή 19η αγωνιστική, οι δύο εκπρόσωποι της Ημαθίας, στο πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 στον Εύοσμο με τον Αγροτικό Αστέρα, ενώ με το ίδιο σκορ ολοκληρώθηκε και ο αγώνας της Νίκη Αγκαθιάς με τον ΑΣ Γιαννιτσά.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ  - Μ. ΑΛΕΞ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ 1-1

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Αγροτικός Αστέρας και Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, σε ένα ματς το οποίο κρίθηκε από δύο εκτελέσεις πέναλτι.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου ήταν ανώτερη και άνοιξε το σκορ στο 53’ με εκτέλεση πέναλτι του Αβραμόπουλου μετά από χέρι του Κολώνη, ενώ ο Αγροτικός Αστέρας ισοφάρισε στο 72’ με πέναλτι του Παπαποστόλου.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κατσαβάκης): Παπαθανασίου, Ουρδούδης, Ζουλούμης (65’ Αποστόλ), Κολώνης, Καλλίδης, Κουτσικοβαγγέλης, Προβατίδης, Αποστολίδης (72’ Δαμουλάκης), Φούσκας, Κατσιάκης (72’ Παπακωνσταντίνου), Παπαποστόλου.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Πρίντζιος): Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Βλάχος, Χατζόπουλος, Πέικος, Αβραμόπουλος, Σωτηράκης (70’ Μπαντής), Κιρκιλιανίδης (88’ Αναδολού), Ντος Σάντος, Φουρτζίου (85’ Πίκος), Λίτσι (90’ Παρσόπουλος).

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ - ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 1-1

Νίκη Αγκαθιάς και ΑΣ Γιαννιτσά διασταύρωσαν τα ξίφη τους, με το τελικό 1-1 να αδικεί τους Ημαθιώτες, οι οποίοι έχασαν ευκαιρίες που δεν χάνονται στο παιχνίδι και θα μπορούσαν να είχαν φτάσει σε ένα σπουδαίο τρίποντο.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με τον Στεφανίδη στο 35', ενώ δύο λεπτά νωρίτερα η Αγκαθιά είχε δοκάρι με τον Κίτσα!

Στην επανάληψη η ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη ήταν σαφώς ανώτερη, ισοφάρισε με κεφαλιά του Λαμπίρη στο 51’ και έχασε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες στη συνέχεια, όμως δεν κατάφερε να πετύχει το νικητήριο γκολ.

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ (Κωστογλίδης): Γιώτας, Κίτσας, Μπατσαράς, Ευθυμίου (46’ Πανταζής), Τσιότρας, Τσιούχας, Γουνόπουλος, Μούδιος, Λαμπίρης, Ανδριόπουλος, Ρανδζής.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Μαβίδης): Τόλιος, Κωστάκης, Γιαλαμούδης, Γκαρακλίδης, Τόσιος, Μουρίκι, Κεφαλάς, Σούκιας (85’ Ξανθόπουλος), Ευθυμιάδης, Ταουσιάνης, Στεφανίδης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 13/1...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS