Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Γ’ Εθνική: «Βάφτηκε» πράσινο το ντέρμπι της Ημαθίας!

Γ’ Εθνική: «Βάφτηκε» πράσινο το ντέρμπι της Ημαθίας!

Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων ήταν ο μεγάλος νικητής του Ημαθιώτικου ντέρμπι, της 9ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν με σκορ 1-0 της Νίκης Αγκαθιάς, με τέρμα που πέτυχε ο Παρσόπουλος στο 70ο λεπτό και επέστρεψαν με τον καλύτερο τρόπο στις επιτυχίες.

Το ματς ήταν μέτριο το α’ μέρος χωρίς αξιόλογες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στην επανάληψη ανέβηκε ο ρυθμός, με τα ΤΡΙΚΑΛΑ να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να πετυχαίνουν το νικητήριο τέρμα τους στο 70' όταν ο Αβραμόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Παρσόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Μετά το γκολ η ΑΓΚΑΘΙΑ ισορρόπησε και πίεσε για την ισοφάριση, χωρίς ομως αποτέλεσμα.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Πρίντζιος): Αργυρόπουλος, Μπαντής, Βλάχος, Χατζόπουλος, Πέικος, Αβραμόπουλος, Σωτηράκης, Φουρτζίου (90’+1’ Αναδολού), Ντος Σάντος (73’ Καπετάνος), Παρσόπουλος (82’ Πίκος), Λίτσι (90’+3’ Κιρκιλιανίδης).

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ (Κωστογλίδης): Γιώτας, Κίτσας (73’ Ευθυμίου), Πανταζής, Τσιότρας, Ράδης, Τσιούχας, Τσάτσος (73’ Δραγάνης), Γουνόπουλος, Λαμπίρης, Καραγιάννης (46’ Ανδριόπουλος), Μούδιος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 4/11...

Γ' ΕΘΝΙΚΗ (2ος όμιλος) - 9η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Εδεσσαϊκός - Μεσοποταμία 2-0
Ν. Καλλικράτεια - Θερμαϊκός Θέρμης 0-0
ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΓΚΑΘΙΑ 1-0
Μακεδονικός - ΠΑΣ Φλώρινα 2-1
Αλμωπός Αριδαίας - Ποσειδών Μηχανιώνας 3-0
ΑΟ Σειρήνα - Θύελλα Σαρακηνών 0-3 (α.α.)
Αγροτικός Αστέρας - Άρης Παλαιοχωρίου 3-0 (α.α.)
Ρεπό: Αναγέννηση Γιαννιτσών

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS