Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Γ' Εθνική: Η ώρα του Ημαθιώτικου ντέρμπι - Δηλώσεις των δύο προπονητών

Γ' Εθνική: Η ώρα του Ημαθιώτικου ντέρμπι - Δηλώσεις των δύο προπονητών

Έφτασε η ώρα του Ημαθιώτικου ντέρμπι της φετινής Γ' Εθνικής κατηγορίας. Την Κυριακή (3/11, 15:00) στο γήπεδο των Τρικάλων, ο τοπικός Μέγας Αλέξανδρος θα υποδεχτεί τη Νίκη Αγκαθιάς, για την 9η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου, σε ένα ματς που συγκεντρώνει τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων του νομού μας.

Οι δύο αντίπαλοι θα επιδιώξουν τη νίκη για να πάρουν βαθμολογική ανάσα, με τους γηπεδούχους να αντιμετωπίζουν δύο απουσίες, μιας και οι Τσιρίδης και Ατανάσωφ είναι τιμωρημένοι, ενώ τον ίδιο αριθμό απουσιών μετρούν και οι φιλοξενούμενοι με τους τραυματίες Χατζηαθανασίου και Καψάλη να μην υπολογίζονται για ένα ακόμη παιχνίδι.

Για το Ημαθιώτικο ντέρμπι μίλησαν στο kerkidasport.gr οι προπονητές των δύο ομάδων, αναφέροντας τα εξής:

Δημήτρης Πρίντζιος (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων):

"Ένα σημαντικό παιχνίδι, όπου η νίκη είναι μονόδρομος για εμάς, αν θέλουμε να είμαστε μέσα στο στόχο που θέσαμε από την αρχή της χρονιάς. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις, όμως πρέπει να πάρουμε και αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από τη νίκη, την οποία χρειαζόμαστε όσο τίποτα άλλο. Η Αγκαθιά είναι μια πολύ καλή ομάδα, που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και διαθέτει έναν πολύ καλό προπονητή. Καλούμε το κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να δει ένα όμορφο παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες που εκπροσωπούν επάξια το νομό στη Γ' Εθνική".

Σταύρος Κωστογλίδης (Νίκη Αγκαθιάς):

"Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα τοπικό ντέρμπι της Ημαθίας. Αντίπαλός μας είναι ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Όπως βλέπουμε μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στον όμιλό μας, με τις διαφορές να είναι πολύ μικρές ανάμεσα στις ομάδες".

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS