Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Φιλικό "πέρασμα" των ΤΡΙΚΑΛΩΝ από την Χαλκηδόνα

Φιλικό "πέρασμα" των ΤΡΙΚΑΛΩΝ από την Χαλκηδόνα

Ένα φιλικό με πολλά γκολ και όμορφο θέαμα διεξήχθη απόψε στο γήπεδο της Χαλκηδόνας, όπου η τοπική Αναγέννηση ηττήθηκε από τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων με 2-5.

Το παιχνίδι είχε ενδιαφέρον μόνο στο πρώτο ημίχρονο όπου το σκορ διαμορφώθηκε σε 1-1 με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τις εντυπώσεις , ενώ στο δεύτερο ημίχρονο τα Τρίκαλα που φέτος θα αγωνίζονται στην Γ’ Εθνική επικράτησαν πλήρως του αντιπάλου τους πέτυχαν αλλά τέσσερα τέρματα, ενώ το μόνο που κατάφερε η Αναγέννηση ήταν να πετύχει άλλο ένα τέρμα στις καθυστερήσεις με τον τελικό δείκτη του σκορ να διαμορφώνεται σε 2-5 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Σκόρερ για την ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου ήταν οι Λίτσι (2) 4’,65’,  Καπετάνος 60’, Κοσέογλου 65’, ενώ το δεύτερο γκολ των Τρικάλων προήλθε από αυτογκόλ. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Μιμικόπουλος  10’ και Σαραμούρλης 87’.

Συνθέσεις

Αναγέννηση Χαλκηδόνας: Διαμαντόπουλος, Παπαδημητρίου, Κούσας, Σαπάνης, Σαραμούρλης, Ταρταμπούκας, Γάκης, Μπιτσικόπουλος, Φώτος, Καρέντζος

Αγωνίσθηκαν και οι: Μιμικόπουλος, Θαμνίδης, Μπαλτατζής, Παρασχάκης Β., Παρασχάκης Π., Μπάκας, Ζαρμπής

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων: Αργυρόπουλος, Μπαντής, Βλάχος, Χατζόπουλος, Τσακελίδης, Αβραμόπουλος, Αναδολού, Κοσέογλου, Ελευθεριάδης, Παρσόπουλος, Λίτσι

Αγωνίστηκαν και οι: Ματράκας, Σωτηράκης, Κιρκιλιανίδης Η., Τσομίδης, Καπετάνος, Χατζόπουλος Γ., Κύρου, Κωνσταντινόπουλος.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS