ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Με Κώτσιρα, Αθανασιάδη ο Αστέρας κόντρα στη Βέροια

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το ματς με τη Βέροια (27/10, 17:15) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος κι οι παίκτες του θέλουν να μπουν με το... δεξί στη διοργάνωση, από τη στιγμή που τα πράγματα στο πρωτάθλημα δεν έχουν ξεκινήσει καθόλου καλά.

Ο Τόμας Κοσίτσκι θα πάρει ανάσες, με τον Αθανασιάδη να παίρνει τη θέση του στην αποστολή και λογικά κάτω από τα γκολπόστ.

Από εκεί και πέρα σημαντικό είναι ότι ο Γιάννης Κώτσιρας για πρώτη φορά είναι στη 18άδα. Πρόκειται για ένα παιδί που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο του καλοκαίρι με τους Αρκάδες, το πιστεύουν πολύ στην ομάδα και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος φαίνεται να είναι διατεθειμένος να του δώσει τις ευκαιρίες του. 

Επίσης, ο Ευαγγέλου είναι κι αυτός στην 18άδα για πρώτη φορά από την υπογραφή του επαγγελματικού του συμβολαίου, ενώ ο Συρεγγέλας μετά την Κέρκυρα μπαίνει ξανά στην αποστολή.

Όσον αφορά στην 11άδα, η λογική λέει ότι δεν θα δούμε πολλές διαφορές, από τη στιγμή δε που τα κουκιά είναι μετρημένα. Έτσι, ο Αθανασιάδης θα βρίσκεται στο τέρμα κι οι Γιαννούλης-Ίγκορ θα είναι στα δύο άκρα, με τους Σεφίλ και Μπέρτος να είναι τα δύο στόπερ. Τσουκαλάς και Δημούτσος ή Χαμντανί θα είναι στο κέντρο κι ο Ιωαννίδης θα είναι στην κορυφή, με τον Φαρίνια να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα μετά την τιμωρία του. Τσιλιανίδης/Μάσα και Καλτσάς θα είναι στα δύο άκρα.

Η 18άδα: Αθανασιάδης, Ντοναρούμα, Μπέρτος, Σεφίλ, Ευαγγέλου, Γιαννούλης, Κυριακόπουλος, Ίγκορ, Τσουκαλάς, Δημούτσδος, Χαμντανί, Φαρίνια, Κώτσιρας, Μάσα, Καλτσάς, Τσιλιανίδης, Ιωαννίδης, Συρεγγέλας.