Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Νέα... παράταση για άνοδο - υποβιβασμό!

Νέα... παράταση για άνοδο - υποβιβασμό!

Στον... αέρα παραμένει ακόμα το πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν από τη Super League και αντίστοιχα θα προβιβαστούν από τη Football Legaue.
 
Το διαιτητικό δικαστήριο, στο οποίο το ΔΣ της ΕΠΟ είχε πετάξει το μπαλάκι της απόφασης, ανέβαλλε για την ερχόμενη Τρίτη 4/2 την εκδίκαση της υπόθεσης, προκειμένου να συζητηθεί το αίτημα εξαίρεσης που υπέβαλε η Super League για το μέλος του δικαστηρίου Γιώργο Σφυρή,  ο οποίος εκπροσωπεί τη Football League.
 
"Ζητήσαμε από την πλευρά της Football League να στείλει αναπληρωματικό μέλος και δεν έστειλε", είπε ο νομικός εκπρόσωπος της Super League, Γιάννης Οικονομάκης, ενώ υπήρξε και διαφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για το αν υπάρχει πρόβλεψη στο καταστατικό της Football League που να απαιτεί Διοικητικό Συμβούλιο για την αντικατάστασή του.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb