ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Συνάντηση Σκίμπε με τους προπονητές των ομάδων της Super League

Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση ανάμεσα στον Ομοσπονδιακό τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Μίχαελ Σκίμπε και τους προπονητές και ιατρούς των ομάδων της Super League, που έλαβε μέρος, στο Μετροπόλιταν.

Στην συνάντηση, στην οποία παραβρέθηκε και ο τεχνικός της ΒΕΡΟΙΑΣ Δημήτρης Ελευθερόπουλος, υπήρξε ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με τις υποχρεώσεις της Εθνικής μας ομάδας, για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας, αλλά και γενικά έπεσαν στο τραπέζι ιδέες για την πρόοδο συνολικά του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μεταξύ αυτών και η προοπτική συνεργασίας στην βάση ενός πιθανού πρωταθλήματος β’ ομάδων (το οποίο ήταν πρόταση του Ολυμπιακού), αλλά και η συγκέντρωση ανά 15 ημέρες, των ποδοσφαιριστών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις Εθνικές ομάδες, αλλά δεν παίζουν πολύ στους συλλόγους τους, προκειμένου να τους προπονεί ο ίδιος ο Σκίμπε.

Αναλυτικά οι προπονητές που παραβρέθηκαν στην συνάντηση: Πογιέτ (ΑΕΚ), Χάβος (Αστέρας Τρίπολης), Δέλλας (Ατρόμητος), Ελευθερόπουλος (ΒΕΡΟΙΑ), Παπαδόπουλος (Ηρακλής), Καραγεωργίου (Καλλονή), Μάντζιος (Λεβαδειακός), Σίλβα (Ολυμπιακός), Στραματσόνι (Παναθηναϊκός), Ματζουράκης (Παναιτωλικός), Ουζουνίδης (Πανιώνιος), Ίβιτς (ΠΑΟΚ), Πετράκης (ΠΑΣ Γιάννινα).

Εκ μέρους των Εθνικών ομάδων, παρόντες ήταν οι κ. Μεταξάς, Τσάνας, Νικοπολίδης, Κατεργιαννάκης, Μπιζάς.

Παράλληλα με το ραντεβού των τεχνικών πραγματοποιήθηκε αντίστοιχη συνάντηση με τους ιατρούς των ομάδων της Super League, υπό τον καθηγητή Γιώργο Γκοδόλια, ιατρικό υπεύθυνο των Εθνικών Ομάδων και τον πρόεδρο της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων, Αργύρη Βούλγαρη.

Σε αυτήν, παρόντες ήταν οι κ. Καλλιακμάνης (ΑΕΚ), Μπουντούρης (Αστέρας Τρίπολης), Πισκοπάκης (Ατρόμητος), Τυφλίδης (ΒΕΡΟΙΑ), Παπακώστας (Ηρακλής), Καρακίτσιος (Λεβαδειακός), Θέος (Ολυμπιακός), Χαραλαμπίδης (Παναθηναϊκός), Ζήσης (Παναιτωλικός), Επαγγελής (Πανθρακικός) Ντούσιας (Πανιώνιος), Ράλλης (ΠΑΟΚ), Ριστάνης (ΠΑΣ Γιάννινα), Σφυράκης (Πλατανιάς), Μπίκος (SKODA Ξάνθη), καθώς επίσης ιατροί των Εθνικών Ομάδων.