ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αναστόπουλος: «Μπλοκάραμε καλά τον Καρυπίδη!»

Ο Νίκος Αναστόπουλος, είδε τον Θόδωρο Καρυπίδη να παίζει ποδόσφαιρο, στο χθεσινό φιλικό του Αρη με την Ειρηνούπολη. Αραγε, τον έπεισε ως ποδοσφαιριστής; Θα του έδινε μια θέση στο ρόστερ του Αρη;

Η εμφάνιση Καρυπίδη αλλάζει τον… μεταγραφικό σχεδιασμό των κιτρίνων;  Σε όλα αυτά τα ‘’καυτά’’, αλλά και σε πιο σοβαρά ερωτήματα, απαντά ο ‘’Αλενατόρε’’, μιλώντας αποκλειστικά στο novasports.gr…  
 
-Κόουτς, ωραίο το χθεσινό φιλικό στη Βέροια, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να παίζει ποδόσφαιρο…
 
«Οντως, ήταν μια πολύ καλή εμπειρία, μια καλή προπόνηση, με γεγονός πρωτόγνωρο τον πρόεδρο μιας ομάδας να παίζει ποδόσφαιρο, κόντρα στην ομάδα του! Δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει. Όμως γι αυτό είναι ωραίο το ποδόσφαιρο, γιατί μπορεί να τα δεις όλα!»
 
-Εμείς τον είδαμε σε καλή κατάσταση, κυρίως χωρίς τη μπάλα στα πόδια, να καλύπτει χώρους ! Εσύ τι λες;
 
« Ναι, ήταν σε καλή κατάσταση, παρ΄ ότι δεν έκανε πολλά πράγματα κι αυτό γιατί γνωρίζοντας πως είναι ο καλύτερος παίκτης της Ειρηνούπολης, τον μπλοκάραμε όσο καλύτερα γινόταν και τον περιορίσαμε».   
 
-Εχεις πει πως ο Αρης, σε αυτή την μεταγραφική περίοδο, δεν θα ψάξει για μεταγραφές, εκτός αν βρεθεί κάτι το πολύ εξαιρετικό. Βλέποντας τον ποδοσφαιριστή Καρυπίδη, μήπως βρήκες αυτό το εξαιρετικό που έψαχνες;
 
«Πράγματι, έχω πει πως μεταγραφές δεν χρειαζόμαστε, εκτός κι αν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό. Και επίσης, αυτό το ‘’εξαιρετικό’’ να κολλάει και στη νοοτροπία που έχει η ομάδα. Διότι, καινούριο γλυκό με παλιά συνταγή, δεν κολλάει…». 

-Τώρα αυτό τι ήταν, ντρίμπλα; Ο Καρυπίδης, έχει ελπίδες να παίξει στον Αρη, ναι ή όχι;
 
« Ακούστε, οι μεταγραφές τελειώνουν στις 31 του μήνα… (γελάει)»
 
-Να το σοβαρέψουμε λίγο; Ο Αρης, βρίσκεται αυτή την περίοδο σε ‘’καθεστώς’’ μίνι προετοιμασίας;
 
« Κοιτάξτε, αυτή η διακοπή του ενός μήνα, δεδομένου πως τελειώσαμε 20 Δεκεμβρίου και ξαναπαίζουμε στις 17 Ιανουαρίου, μας δίνει τι δυνατότητα να ξεφύγουμε, να ξεκουραστούμε και να ξεμπλοκάρουμε. Αυτές τις δύο εβδομάδες, φορτσάρουμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι για το ματς με την Κρύα Βρύση, αλλά και για να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς».
 
-Το μυαλό πηγαίνει και στην επόμενη χρονιά ή είναι νωρίς ακόμη;
 
« Σίγουρα υπάρχει ένα προβάδισμα, όμως μαθηματικά δεν έχουμε εξασφαλίσει τίποτα ακόμα και ξέρετε πάρα πολύ καλά πως μπορούμε να μιλάμε και να λέμε, μόνο όταν εξασφαλιστούμε και μαθηματικά. Όταν, λοιπόν, συμβεί αυτό, τότε θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε για του χρόνου. Πρώτος στόχος, ο οποίος επετεύχθη, ήταν μέχρι τον Δεκέμβριο να είμαστε δέκα βαθμούς μπροστά και επόμενος στόχος είναι να ανέβουμε μαθηματικά, αλλά και να παίξουμε καλή μπάλα».