ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στη Θεσσαλονίκη ο Κυζερίδης!

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου ο Νίκος Κυζερίδης. Ο παλαίμαχος άσσος της ΝΑΟΥΣΑΣ, της ΒΕΡΟΙΑΣ και του Άρη αφίχθη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λίγο μετά τις 17:00, συνοδευόμενος από την κόρη του Σοφία.

Τον Κυζερίδη υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο αντιπροσωπεία των βετεράνων του Αρη, με επικεφαλής τον Γιάννη Βένο, όπως και οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος. 

Ο Κυζερίδης θα βρεθεί αύριο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για να παρακολουθήσει τον αγώνα με την Θύελλα Φιλώτα, όπου και θα ενημερωθεί και για τις τελευταίες λεπτομέρειες του φιλικού αγώνα που θα δωθεί την Δευτέρα προς τιμήν του, στον οποίο μάλιστα θα αγωνιστεί για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Ο Νίκος Κυζερίδης έχει προσβληθεί από καρκίνο στους λεμφαδένες. Ζει τα τελευταία χρόνια στη Γερμανία, όπου δίνει τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του, αυτόν της ίδιας του της επιβίωσης, τη στιγμή που εκκρεμεί δικαστική απόφαση προκειμένου να αποζημιωθεί μέσω του ελληνικού κράτους για τα χρήματα που απώλεσε ως παίκτης από την υπαγωγή της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 44.