ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Είσαι γεννημένος πρωταθλητής; Έλα στο summer camp Ολυμπιακός Βέροιας

Είσαι γεννημένος πρωταθλητής; Σε θέλουμε στην ομάδα. Πάρε μέρος στο Ολυμπιακός summer camp 2015 στη Βέροια, που θα γίνει από 16 Ιουνίου έως 13 Ιουλίου.

Τα παιδιά συνδυάζουν γνώση, διασκέδαση, ανακάλυψη, δράση, παιχνίδι, δημιουργικότητα, εξερεύνηση, παράδοση, αθλητισμό, φυσικό και περιβάλλον.

Το summer camp Ολυμπιακός Βέροιας, απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας μεταξύ 3 έως 14 ετών και γονείς που θέλουν να εκμεταλλευτούν ωφέλιμα την καλοκαιρινή περίοδο και των μαθητικών διακοπών.

Μέσα σε ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον που προσφέρουν οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας «Ι. Σαφαρίκας-Ι. Μπαρμπαρούσης», τα παιδιά ψυχαγωγούνται και παράλληλα έρχονται σε επαφή με το ποδόσφαιρο. Αποκτούν νέες εμπειρίες, δημιουργούν νέες φιλίες και συμμετέχουν σε ομαδικά παιχνίδια που προφέρει απλόχερα ο «βασιλιάς των σπορ».

- διπλωματούχοι προπονητές

- προπονητής τερματοφυλάκων

- δωρεάν μετακίνηση παιδιών με λεωφορεία από και προς Βέροια

- σύγχρονα και εξειδικευμένα προπονητικά προγράμματα

- άρτιες εγκαταστάσεις (5 γήπεδα, αποδυτήρια, μπάνια, ιατρείο, σάουνα, κυλικείο, αμφιθέατρο)

- ολοκληρωμένος και άριστος εξοπλισμός

- Με την εγγύηση του ΟΠΑΠ καθώς η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας είναι επιλεγμένη από τον ΟΠΑΠ ως μια από τις 175 κορυφαίες ακαδημίες ποδοσφαίρου πανελλαδικά.

Ενημερωθείτε για τα προγράμματα και δηλώστε συμμετοχή

Στο τηλέφωνο 23310 75490 –www.iev.gr

1ο χλμ Βέροιας-Άμμου