ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Έρχονται... περικοπές από ΟΠΑΠ, NOVA!

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο το οποίο είναι προβληματικό και υποβαθμισμένο, οδηγεί όπως φαίνεται και «ψαλίδι» των χρημάτων που δίνουν τόσο η Nova, όσο κι ο ΟΠΑΠ, όπως αναφέρει η «Live Sport».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, θεωρείται βέβαιο ότι οι ιθύνοντες του συνδρομητικού καναλιού, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με τον Ο.Φ.Η. και τον Πανιώνιο, θα θέσουν θέμα μείωσης του ποσού που καταβάλλουν για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος, τα οποία κατέχουν μέχρι και την περίοδο 2016-2017. 

Η Nova άλλωστε προσφέρει περισσότερα από 40 εκατ. ευρώ για να έχει τα δικαιώματα της Σούπερ Λιγκ, ποσό υπερβολικά μεγάλο για το «προϊόν» που αγοράζει, ενώ έχει και έξτρα συμβάσεις με τις μεγάλες ομάδες. Οι δύο πλευρές βέβαια ψάχνουν τρόπους για να αναβαθμίσουν το πρωτάθλημα, με μία από τις λύσεις να είναι και η ανάδειξη του πρωταθλητή μέσα από τα πλέι οφ. 

Από τις αρχές του 2015 πάντως η Λίγκα πρόκειται να καθίσει στο ίδιο τραπέζι και με τον ΟΠΑΠ που είναι χορηγός του πρωταθλήματος για την επέκταση της συνεργασίας τους. Εκτιμάται ωστόσο ότι λόγω της κόντρας Μαρινάκη-Μελισσανίδη, τα πάντα βρίσκονται στον αέρα.