ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τέλος και τυπικά ο Ρανιέρι!

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου επιβεβαιώθηκε με τον Κλαούντιο Ρανιέρι να τα μαζεύει και να γυρίζει σπίτι του.

Ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός πλήρωσε το μάρμαρο της παταγώδους αποτυχίας της Εθνικής ομάδας στα πρώτα πέντε επίσημα ματς της «γαλανόλευκης» στον προκριματικό όμιλο του Euro 2016, καθώς ο «καπετάνιος» είναι συνήθως αυτός που την πληρώνει. Τεράστιο μερίδιο ευθύνης πρέπει να καταλογιστεί και στους παίκτες, αλλά και στην ομοσπονδία, ωστόσο, αυτή τη στιγμή αυτό είναι... άλλου παπά ευαγγέλιο.

Όπως μετέδωσε ο Sentra 103,3 ο Γιώργος Σαρρής συναντήθηκε με τον Ιταλό προπονητή και του ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του, την οποία βέβαια η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα πληρώσει πολύ ακριβά...

Ενώ αρχικά είχε συμφωνηθεί, σε περίπτωση διαζυγίου πριν την εκπλήρωση της διετούς σύμβασης μεταξύ των δυο πλευρών, να αποζημιωθεί πλήρως ο Ιταλός, φαίνεται πως ρίχνει νερό στο κρασί του και δεν θα πάρει το 1,6 εκατ. ευρώ που είχε να λαμβάνει με τους διοικούντες την ΕΠΟ να υποστηρίζουν ότι υπάρχει καλή θέληση για να βρεθεί χρυσή τομή και να ζημιωθούν όσο το δυνατόν λιγότερο οι δυο πλευρές.

Οι τίτλοι τέλους της συνεργασίας της Εθνικής με τον Κλαούντιο Ρανιέρι θα πέσουν στα Χανιά, εκεί που η «γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την Σερβία, σ' ένα ματς, στο οποίο η περιρρέουσα ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη...

Η ηγεσία της ΕΠΟ έχει ξεκινήσει ήδη να σκέφτεται ονόματα για την αντικατάσταση του Ιταλού και ήδη έχουν ακουστεί τα ονόματα των Τζιοβάνι Τραπατόνι και Τζενάρο Γκατούζο!