ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Θέμα χρόνου η απομάκρυνση Ρανιέρι...

Προσπάθεια για να λυθεί το συμβόλαιο του Κλαούντιο Ρανιέρι χωρίς να του καταβληθεί ολόκληρη η αποζημίωση (περίπου 1,6 εκατ. ευρώ) θα γίνει από την ΕΠΟ.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιώργος Σαρρής είχε σύσκεψη με τους συνεργάτες του λίγο μετά την ντροπιαστική ήττα από τα Φερόε και κατέληξαν στην απόφαση να λυθεί η συνεργασία με τον Ιταλό τεχνικό.

Το μεγάλο αγκάθι είναι η αποζημίωση του Ιταλού, από τη στιγμή που αυτός δηλώνει αποφασισμένος να μην παραιτηθεί και το... παρελθόν του δείχνει άνθρωπο που δεν χαρίζει τίποτα.

Ο Ρανιέρι έχει κλειστό διετές συμβόλαιο με την ΕΠΟ, με τις ετήσιες απολαβές του να είναι 800.000 ευρώ. Σε αυτά αν προστεθούν και οι περίπου 250.000 ευρώ των συνεργατών του, καταλαβαίνει κανείς ότι είναι πάρα πολλά τα χρήματα.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΕΠΟ Παύλος Παπαδημητρίου τόνισε σχετικά στην ΝΕΡΙΤ: «Δεν έχει γίνει συμβούλιο. Οι άνθρωποι μιλούν μεταξύ τους. Δεν έχει προκύψει επαφή του προέδρου με τον προπονητή. Δεν ελήφθησαν και ούτε θα ληφθούν αποφάσεις εν θερμώ. Είναι ένα βράδυ με τεράστιο βαθμό δυσκολίας για την Ομοσπονδία, αλλά και για την ομάδα και τους παίκτες πάνω από όλα.

Είναι ένα βράδυ κατά το οποίο η Εθνική έχει χάσει εντός έδρας από τα Νησιά Φερόε. Τα πάντα απόψε είναι πρόβλημα. Πριν μιλήσει ο πρόεδρος με τον προπονητή, από τη θέση μου είναι σχεδόν αδύνατο να μιλήσω για το τι θα γίνει. Τρέχουν οι εξελίξεις, θα σας κρατούμε ενήμερους».