ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αποφασίζει η Σούπερ Λίγκα για την 6η αγωνιστική

Ερωτηματικό αποτελεί για τους ανθρώπους της Σούπερ Λίγκας το πότε θα διεξαχθεί η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η οποία αναβλήθηκε έπειτα από την απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού ως ένδειξη σεβασμού για τον θάνατο του οπαδού του Εθνικού.

Στην διοργανώτρια Αρχή προβληματίζονται για το πότε θα οριστούν τα ματς της έκτης στροφής καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες.

Το πρώτο από τα δύο επικρατέστερα σενάρια είναι η διεξαγωγή των ματς στην πρώτη «κενή» ημέρα, όμως υπάρχουν αρκετές δυσκολίες, αφού αυτή είναι… μακριά. Συγκεκριμένα, το φιλικό που έχει κλείσει η Εθνική στις 19 Νοεμβρίου απέναντι στην Ρωσία «μπλοκάρει» τις διαθέσιμες 18 αλλά και 19/10. Αμέσως μετά, στο διήμερο 27-28 Δεκεμβρίου δεν γίνεται να οριστούν αγώνες αφού είναι προγραμματισμένη η διακοπή λόγω Χριστουγέννων. Έτσι, αν και υπάρχει «παραθυράκι» για αλλαγή, η πρώτη «ελεύθερη» είναι η Τετάρτη 28 Ιανουαρίου. 

Η δεύτερη εκδοχή δείχνει θεωρητικά πιο απλή, καθώς δεν θα χρειαστεί να γίνουν αλλαγές. Σε αυτή την περίπτωση θα συνεχίσει όλο το πρόγραμμα κανονικά, δηλαδή από το σαββατοκύριακο 18 και 19/10 θα πραγματοποιηθεί η 6η αγωνιστική και πάει λέγοντας.

Λίγες ώρες πάντως μετά την απόφαση του υφυπουργού, στην Σούπερ Λίγκα δεν δείχνουν να έχουν αποφασίσει τον δρόμο που θα ακολουθήσουν, όμως την Τρίτη (30/9) δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακοινώσεις.