Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πρεμιέρα με το... αριστερό η Εθνική 0-1 από τη Ρουμανία!

Πρεμιέρα με το... αριστερό η Εθνική 0-1 από τη Ρουμανία!

Αλλού για αλλού ήταν η Εθνική Ελλάδας κόντρα στους Ρουμάνους, γνωρίζοντας την ήττα με 0-1, στο άδειο “Γ.Καραϊσκάκης”.

Μπορεί η Ρουμανία να έμεινε νωρίς στον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές, ωστόσο η Εθνική Ελλάδας δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό στην πρώτη αναμέτρηση που έδωσε για τα προκριματικά του Euro 2016.

Λάθος επιλογές στο ντεμπούτο του Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος προτίμησε να επιλέξει τον ανέτοιμο Μήτρογλου που είχε να αγωνιστεί από το παιχνίδι με την… Κόστα Ρίκα, αντί του Αθανασιάδη, ενώ μάλιστα όταν έκανε τις αλλαγές του για να πιέσει παραπάνω η Εθνική στην επίθεση, προτίμησε να περάσει τους Χριστοδουλόπουλο και Κονέ!

Η Ρουμανία ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 10΄ με τέρμα του Μαρικά, ο οποίος αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 53′, αφήνοντας από νωρίς την ομάδα του με δέκα ποδοσφαιριστές.

Η Εθνική προσπάθησε να βρει χώρους στην αντίπαλη εστία χωρίς ωστόσο να κάνει κάτι το ιδιαίτερο, παραμόνο ένα δοκάρι με τον  Τοροσίδη στο 88΄.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS