Ξεκινάει τη Δευτέρα Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Βέροιας

Μία ακόμα αισιόδοξη αγωνιστική χρονιά ξεκινάει τη Δευτέρα για τους μικρούς φίλους του ποδοσφαίρου. Οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής της Σχολής Ολυμπιακού Βέροιας – Νηρέας, θα κάνουν την πρώτη τους συγκέντρωση στις 6 το απόγευμα, στις άρτιες εγκαταστάσεις των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων στη Βέροια.

Όπως είναι γνωστό από την περσινή περίοδο, ο Α.Σ. ΝΗΡΕΑΣ Βέροιας συνεχίζοντας αδιάλειπτα την προσπάθεια της συγκροτημένης λειτουργίας και συνεχούς ανάπτυξης της Σχολής Ποδοσφαίρου Βέροιας, που εδρεύει στις άρτιες εγκαταστάσεις των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας, εξασφαλίζει για τα παιδιά που θα ενταχθούν στα τμήματά της μια εξαιρετική προοπτική.

Η επιμέλεια, η υπευθυνότητα και η μεθοδικότητα της Σχολής του Νηρέα, προσέλκυσαν το ενδιαφέρον της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και συντέλεσαν στην επίτευξη της συνεργασίας με την ερυθρόλευκη ομάδα, η οποία αφού αξιολόγησε την προσπάθεια της Σχολής, αποφάσισε να την συμπεριλάβει στο δίκτυο Σχολών Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Τα Τμήματα που θα λειτουργήσουν και φέτος, και υπεύθυνοι προπονητές που ανέλαβαν την εκγύμναση και εκπαίδευση των παιδιών, είναι:

Σχολή Ολυμπιακός Νέων – Πρωτάθλημα Α2 ΕΠΣ Ημαθίας – Λυμούσης Αντώνης (ΟΥΕΦΑ Β)

ΜΠΑΜΠΙΝΙ έτος γέννησης 2008-09-10 – Δεδίνης Σάκης

ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ έτος γέννησης 2006-07 – Μωυσίδης Λευτέρης, γυμναστής (ΟΥΕΦΑ Β)

ΤΖΟΥΝΙΟΡ έτος γέννησης 2004-05 – Γκόγκος Νίκος, δάσκαλος (ΟΥΕΦΑ Β)

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ έτος γέννησης 2002-03 – Αμπροικίδης Μάκης (ΟΥΕΦΑ Β)

ΠΑΙΔΙΚΟ έτος γέννησης 2000-01 – Παυλίδης Γιάννης, γυμναστής (ΟΥΕΦΑ Β)

Προπονητής τερματοφυλάκων: Χρήστος Χωλόπουλος

Γυμναστής: Γκουτζιγιάν Γκόραν

Οι εγγραφές ήδη ξεκίνησαν και συνεχίζονται καθημερινά. 1ο χλμ Βέροιας-Άμμου, εγκαταστάσεις Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας, 2331075490, 6973240013.