ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η απόφαση της ΕΠΟ για την κλήρωση του Κυπέλλου

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από πηγές της ΕΠΟ, ως μία συνέχεια μετά και τη θέση του Παναθηναϊκού, η κλήρωση για το Κύπελλο στις 29 Δεκεμβρίου (14:00) έχει ήδη αποφασιστεί να γίνει με φυσική παρουσία των εκπροσώπων των εμπλεκόμενων ομάδων, δηλαδή των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρη, Παναιτωλικού, Λαμίας και Αναγέννησης Καρδίτσας.

Είναι, μάλιστα, μία απόφαση που ελήφθη στην τελευταία χρονικά συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όπως τονίζεται.

Μάλιστα, επειδή στις εγκαταστάσεις της ΕΠΟ δεν υπάρχει αίθουσα για να φιλοξενήσει έναν τέτοιο αριθμό ατόμων, συμπεριλαμβανομένων και των παραγόντων της Ομοσπονδίας που θα βρίσκονται στη διαδικασία, λόγω των υγειονομικών μέτρων που πρέπει να τηρηθούν, όλα δείχνουν πως η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί σε εξωτερικό χώρο σε ξενοδοχείο της Αθήνας. Το ποιο ακριβώς πρόκειται να οριστικοποιηθεί τη Δευτέρα (27/12).

Σε ό,τι αφορά την τηλεοπτική κάλυψη της κλήρωσης, το πιθανότερο σενάριο είναι ότι θα υπάρχει εκ νέου live streaming από την ΕΠΟ, όπως και τις προηγούμενες φορές.

Σημειώνεται πως την Τετάρτη θα γίνουν η κλήρωση της προημιτελικής φάσης (7η), της ημιτελικής φάσης (8η), καθώς και του γηπεδούχου του τελικού.

filathlos.gr