Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πρωταθλήτριες χειμώνα στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής οι Veria Ladies!

Πρωταθλήτριες χειμώνα στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής οι Veria Ladies!

Σπουδαία ημέρα η σημερινή για τη διοίκηση, τον προπονητή και τις παίκτριες!

Οι Veria Ladies, μόλις 1.5 χρόνο μετά την ίδρυση τους, πανηγυρίζουν τον πρώτο (έστω άτυπο) τίτλο της ιστορίας τους, καθώς αναδείχτηκαν πρωταθλήτριες χειμώνα στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής!

Η ομάδα του Γιώργου Μυλωνά απέδειξε και κόντρα στον Κεραυνό Θεσπρωτικού πως δεν...πτοείται από τίποτε και παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να γυρίσει το ματς.

Μάλιστα, ούτε η ισοφάριση στο 75' έκαμψε το πάθος των κοριτσιών, που με άλλα δύο γκολ έφτασαν στο τελικό 4-2!

Στο 32' η ομάδα της Πρέβεζας πήρε "κεφάλι" στο σκορ με την Παλιάτσου κι αυτό ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημίχρονου.

Στο 53' όμως η Γεύση Σταφυλίδου ήταν αυτή που έφερε το ματς στα ίσια και στο 65' η Ντούσκα εκείνη που έκανε την ανατροπή.

Στο 75' η Κατσιγιάννη ισοφάρισε για τον Κεραυνό, όμως οι κοριτσάρες μας είχαν πεισμώσει για τα καλά και πέντε λεπτά μετά, ξανά η Γεύση Σταφυλίδου έβαλε τις Ημαθιώτισσες μπροστά στο σκορ.

Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 86' η Πετράκη, που έβαλε το...κερασάκι στην όμορφη τούρτα που "έφτιαξαν" και σήμερα τα κορίτσια μας!

Η πιο όμορφη στιγμή στον αγώνα ήταν η αλλαγή της Κεφαλά στο 85ο λεπτό, που έπαιξε για τελευταία φορά πριν ταξιδέψει για την Τσεχία, όπου θα εγκατασταθεί μόνιμα.

Η σύνθεση :

Χαραλαμπίδου (85' Κεφαλά), Τσαγκαλίδου, Μανωλοπούλου, Μαργαρίτη, Σταφυλίδου Π. (87' Λιλιοπούλου), Φεΐμ, Μπουντάνι (60 Σεϊτανίδου), Ντούσκα (87' Μίλη), Σταφυλίδου Γ. (87' Βασιλείου), Πετράκη, Μουρατίδου.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Κέρκυρα – Αμαζόνες Θεσπρωτίας 2-1

Veria Ladies – Κεραυνός Θεσπρωτικού 4-2

Κοίλων Κοζάνης – Απειρωτάν Ανατολής 2-7

Η βαθμολογία

1. Veria Ladies 12

2. Αμαζόνες Θεσπρωτίας 9

3. Απειρωτάν Ανατολής 8

4. Κέρκυρα 7

5. Κεραυνός Θεσπρωτικού 5

6. ΠΑΟ Κοίλων 1

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS