Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Το πανόραμα του κυπέλλου Ελλάδας

Το πανόραμα του κυπέλλου Ελλάδας

Ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι αγώνες της φάσης των «16» του κυπέλλου Ελλάδας. 

Αναμφίβολα, το… μπαμ έγινε χθες, με τον Λεβαδειακό να επικρατεί με 3-2 του Ολυμπιακού, ενώ και η ΑΕΛ έφτασε πολύ κοντά στο να... ξεράνει τον ΠΑΟΚ, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να γλιτώνει το «κάζο» στο 95', για το τελικό 1-1!

Από εκεί και πέρα, προβάδισμα πρόκρισης έχει ο Άρης, που νίκησε με 3-1 τον ΟΦΗ στη Θεσσαλονίκη, αλλά και ο Παναθηναϊκός, με τη νίκη που πέτυχε κόντρα στον Βόλο (2-1) στη Λεωφόρο.

Η ΑΕΚ είναι… ήδη στους «16», καθώς συνέτριψε με 4-0 την Κηφισιά, ενώ και η Λαμία πήρε σπουδαία νίκη με «καθαρό» σκορ, 2-0, απέναντι στον Ιωνικό.

Τέλος, ο Παναιτωλικός είναι, επίσης, αγκαλιά με την πρόκριση που νίκησε με 1-0 τη Νίκη Βόλου, όπως και η Αναγέννηση Καρδίτσας, που απέδρασε με γκολ στο 91' με το ίδιο σκορ (0-1) από τον Άγιο Νικόλαο.

Θυμίζουμε, οι αγώνες ρεβάνς θα διεξαχθούν 21-23 Δεκεμβρίου. Στο κύπελλο Ελλάδας ισχύει κανονικά το εκτός έδρας γκολ.

Τα αποτελέσματα:

Νίκη Βόλου-Παναιτωλικός 0-1

Άρης-ΟΦΗ 3-1

Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 3-2

Παναθηναϊκός-Βόλος 2-1

ΑΕΚ-Κηφισιά 4-0

ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 1-1

Άγιος Νικόλαος-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1

Λαμία-Ιωνικός 2-0

Filathlos.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS