Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σε ομάδα της SL2 ο Αλέκος Αλεξανδρής!

Σε ομάδα της SL2 ο Αλέκος Αλεξανδρής!

Αντίπαλος της παλιάς του ομάδας, της ΒΕΡΟΙΑΣ, θα βρεθεί στην φετινή Super League 2 ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Αλέκος Αλεξάνδρής, καθώς η πρόσληψή του ανακοινώθηκε από τον Απόλλωνα Λάρισας για το πόστο του διευθυντή του αγωνιστικού τμήματος.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την είσοδο στην ομάδα του Αλέκου Αλεξανδρή. Ο διεθνής βετεράνος άσος με τις τόσες παραστάσεις σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο, αναλαμβάνει Διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος. Ο Αλεξανδρής, που σημειωτέον είναι κάτοχος και του PRO θα έχει τον ιδιαίτερο ρόλο να βοηθήσει με τις γνώσεις του, τόσο την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, όσο και τους ποδοσφαιριστές.

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας νοιώθει χαρούμενη που εντάσσει στην δύναμη της, μια πανελλήνιας αναγνώρισης, ποδοσφαιρική μορφή και ευελπιστεί σε μια αγαστή συνεργασία, για το καλό του Απόλλωνα. Ο Αλέκος Αλεξανδρής βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου είχε - μάλιστα - ευρεία συζήτηση για το μέλλον της ομάδας μας, με τον μεγαλομέτοχο κ. Παναγιώτη Μαντζανά».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS