Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αχιλλέας Μπίκας: "Αυτή είναι η συμφωνία της SL2 με την ΕΡΤ - Παιχνίδια και μέσω live streaming"

Αχιλλέας Μπίκας: "Αυτή είναι η συμφωνία της SL2 με την ΕΡΤ - Παιχνίδια και μέσω live streaming"

Ο Αχιλλέας Μπίκας, αντιπρόεδρος της Super League 2 και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την συμφωνία με την ΕΡΤ που θα αποφέρει στις ομάδες 4,2 εκ. ευρώ ετησίως μαζί με τα μπόνους.

«Είμαστε ένα βήμα πριν την οριστική συμφωνία. Απομένει μία λεπτομέρεια για το μπόνους και αν θα είναι για ένα έτος ή για τρία. Δεν νομίζω να αλλάξει, πλέον, κάτι. Μετά από τόσο καιρό δεν υπάρχει νικητής ή χαμένος. Σίγουρα δεν πήραμε το ποσό που θα θέλαμε, τουλάχιστον επιτρέπεται στις ομάδες που δεν θα μεταδίδονται οι αγώνες τους να μπορούν να δείχνουν τα ματς μέσω live streaming. Αν προλάβει η ΕΡΤ είναι πιθανό να ξεκινήσει και την Τετάρτη. Το σχέδιο είναι για να δείχνει έξι παιχνίδια κάθε αγωνιστική. Η ΕΡΤ 3 θα δείχνει τρία και άλλα τρία η ERTFLIX» είπε αρχικά.

Για την επιστροφή των χρημάτων από την εγγυητική σημείωσε: «Έχει γίνει μία κίνηση από τον κ. Λεουτσάκο και περιμένουμε την απάντηση του Υπουργού. Τα ζητάμε γιατί δεν πήραμε το ποσό που θέλαμε από το τηλεοπτικό. Τρέχουν έξοδα εδώ και τέσσερις μήνες και δεν υπάρχουν έσοδα. Υπάρχει, επίσης, ένα θέμα με το πιστοποιητικό της Ζακύνθου που θα ξεκαθαρίσει αύριο. Υπάρχει περίπτωση να μην παίξουν τώρα. Όσον αφορά την Καβάλα κάνουν μία προσπάθεια με κάποια παιδιά και δεν θα έπρεπε το θέμα να πάρει τέτοιες διαστάσεις. Δεν γινόταν να πάρει αναβολή στους αγώνες γιατί μετά θα έπρεπε να παίξει 34 ματς από τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάιο».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS