ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Super League 2: Συμφωνία με ΕΡΤ - Αποβάλλεται η Ζάκυνθος

Μετά από πολλές διαπραγματεύσεις λύθηκε και το μέτωπο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Super League 2 και ΕΡΤ ήρθαν σε οριστική συμφωνία η οποία θα τεθεί σε ισχύ -πιθανότατα- από την 5η αγωνιστική, εφόσον δεν καταστεί εφικτό να μεταδοθούν αγώνες στην εμβόλιμη της Τετάρτης 24/11.

Το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές έκλεισε στα 4,3 εκατ. ευρώ, ποσό το οποίο πρόσφερε εξ αρχής η κρατική τηλεόραση και εντέλει έγινε αποδεκτό από τις ΠΑΕ.

Παράλληλα στο ΔΣ γνωστοποιήθηκε και η αποβολή της Ζακύνθου από το πρωτάθλημα. Όπως αναφέρει στην ενημέρωσή της η διοργανώτρια, απορρίφθηκε αίτηση αναστολής κατά των αποφάσεων της ΕΕΑ, κάτι που αυτόματα συνιστά και ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής.

Ολοκληρώθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Super League 2, όπου λήφθηκαν οι εξής αποφάσεις:

Αναλυτικά οι αποφάσεις του ΔΣ της Δευτέρας (21/11):

1) Έγινε αποδεκτή η πρόταση της ΕΡΤ ως προς το οικονομικό της σκέλος με διαφοροποίηση στον διαμοιρασμό του μπόνους.

2) Με έγγραφο της ΕΕΑ μας γνωστοποιήθηκε η υπ. αριθμ. 451/21 απόφαση του Θ΄ Τμήματος του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών με την όποια απερρίφθη η αίτηση αναστολής της ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ κατά των αποφάσεων της ΕΕΑ με τις οποίες δεν της χορηγήθηκε το προβλεπόμενο στις διατάξεις του άρθρου 77 Α Ν 2725/99 πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022. Συνεπώς σύμφωνα με το άρθρο 57 παρ. 3 του Ν 4809/21 η ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ αποβάλλεται από το πρωτάθλημα της Super League 2.

mikriliga.com