Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Έξαλλοι Λεουτσάκος και Super League 2 με Δημητρίου και ΕΠΟ!

Έξαλλοι Λεουτσάκος και Super League 2 με Δημητρίου και ΕΠΟ!

Οι ομάδες της Super League 2 καλούνται να πληρώνουν από την τσέπη τους και τα τεστ Covid 19 των διαιτητών.

Στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ πέρασε πρόταση του προέδρου της Ομοσπονδίας, Παναγιώτη Δημητρίου με την οποία οι ομάδες της Super League 2 πρέπει να καλύπτουν τα έξοδα των τεστ Covid 19 των διαιτητών!

Σε αντίθεση με την Super League 1 όπου οι ρέφερι αναλαμβάνουν οι ίδιοι το κόστος, οι ΠΑΕ της SL2 θα πληρώνουν από την τσέπη τους τα rapid test για κάθε αγώνα.

Σε μια περίοδο που η Super League 2 εξακολουθεί να μην έχει τηλεοπτικό συμβόλαιο καθώς η ΕΡΤ συνεχίζει να απαξιώνει το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, η κίνηση της ΕΠΟ έρχεται να επιβαρύνει ακόμη περισσότερο τα ταμεία των ΠΑΕ.

Είναι χαρακτηριστικό πως όταν το θέμα τέθηκε προς ψηφοφορία μόνο τρια μέλη της ΕΕ (Παπαχρήστου, Θωμαϊδης, Φύτρας) τάχθηκαν υπέρ της Super League 2.

Στο άκουσμα της απόφασης αυτής μάλιστα ο πρόεδρος της διοργανώτριας Λεωνίδας Λεουτσάκος αλλά και οι ομάδες έγιναν έξαλλοι.

mikriliga.com

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS