ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

«Όχι» από SL2 σε Καβάλα και Ζάκυνθο!

Η πρεμιέρα της Super League 2 όχι μόνο θα γίνει χωρίς τηλεοπτική στέγη, αλλά θα έχει και δύο ματαιώσεις αγώνων. Αυτό γιατί στο ΔΣ που έγινε την Παρασκευή (05/11) αποφασίστηκε να μην γίνει δεκτό το αίτημα αναβολής των Ζακύνθου, Καβάλας. Η μεν ομάδα του Ιονίου είχε ζητήσει να αναβληθούν τα τρία πρώτα παιχνίδια της και ο ΑΟΚ αυτό της πρώτης στροφής. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο συμβούλιο εκφράστηκαν αμφιβολίες κατά πόσο νομιμοποιούνται τα μέλη να συναινέσουν, παρότι η μεν Ζάκυνθος μπήκε σε διαδικασία έκδοσης δελτίων και οι Αργοναύτες περιμένουν το Διαιτητικό για να εκδικαστεί η προσφυγή τους κατά της απόφασης της Ε.Ι.Μ. για να γεμίσουν το ρόστερ τους.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι η Καβάλα θα χάσει στα χαρτιά (3-0 α.α.) το ματς με τον Απόλλωνα Πόντου και η Ζάκυνθος αυτόν με την Καλλιθέα. Ο ΚΑΠ δεν προβλέπει αφαίρεση βαθμών.

Η λιτή ανακοίνωση της Super League 2:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, στη σημερινή του συνεδρίαση, αποφάσισε όπως πραγματοποιηθεί η 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2, ως αυτή έχει ορισθεί».

Πηγή: flnews.gr