Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ποινές στις ομάδες αν δεν κάνουν χρήση μάσκας οι φίλαθλοι!

Ποινές στις ομάδες αν δεν κάνουν χρήση μάσκας οι φίλαθλοι!

Όπως ανακοινώθηκε από τον υπουργό Υγείας πριν από λίγο στα έκτακτα μέτρα, οι ομάδες θα τιμωρούνται με ποινές αν ο κόσμος δεν χρησιμοποιεί μάσκα!

Ο κορωνοϊός «καλπάζει» στη χώρα μας, καθώς καταγράφονται αλλεπάλληλα αρνητικά ρεκόρ. Σήμερα Τρίτη (2/11) είχαμε 6.700 νέα κρούσματα, την στιγμή που 59 συμπολίτες μας έχασαν την ζωή τους και ο αριθμός των διασωληνωμένων έφτασε ήδη του 434.

Σε έκτακτη ενημέρωσή του σήμερα, ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης ανακοίνωσε μία σειρά από μέτρα και προβλεπόμενες «ποινές» σε όσους δεν συμμορφώνονται με αυτά.

Μεταξύ άλλων ο κ. Πλεύρης τόνισε πως αν δεν τηρούνται τα μέτρα στα γήπεδα (που, υπενθυμίζουμε, έχουν δικαίωμα πρόσβασης μόνο οι πλήρως εμβολιασμένοι ή όσοι έχουν πιστοποιητικό νόσησης) και αν ο κόσμος στις εξέδρες δε φοράει μάσκα, τότε υπεύθυνες θα θεωρούνται οι ομάδες, οι οποίες και θα τιμωρούνται!

Πηγή: sdna.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS