Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κύπελλο Ελλάδας: Στις 14/10 η κλήρωση της 5ης φάσης

Κύπελλο Ελλάδας: Στις 14/10 η κλήρωση της 5ης φάσης

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη (14/10) στις 11:30 στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Στην κλήρωση θα πάρουν μέρος οι ομάδες: Ξάνθη, Νίκη Βόλου, Λεβαδειακός, Πανσερραϊκός, Παναχαϊκή, Τρίκαλα, ΑΕΛ, Αναγέννηση Καρδίτσας, Άγιος Νικόλαος, Καλλιθέα, ΑΕ Λευκίμμης, Αχέρων Καναλακίου, Κηφισιά και Ηλιούπολη, όπως και οι 10 ομάδες της Super League, εκτός των Ολυμπιακού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2021-22 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14/10/21 στις 11:30 στα γραφεία της Ε.Π.Ο. χωρίς παρουσία κοινού και εκπροσώπων ΜΜΕ, για την προστασία όλων από τη διασπορά του Covid-19. Η κλήρωση θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το επίσημο site της Ομοσπονδίας.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS