Εκτύπωση αυτής της σελίδας
SL2: Δεν μπορεί να παίξει η Δόξα Δράμας, κλήρωση και Δ.Σ. την Τρίτη

SL2: Δεν μπορεί να παίξει η Δόξα Δράμας, κλήρωση και Δ.Σ. την Τρίτη

Είδηση μεγάλη προέκυψε στην Super League 2!

Η διοργανώτρια ενημέρωσε τις ομάδες στο Δ.Σ. μέσω τηλεδιάσκεψης τη Δευτέρα (4/10) ότι η Δόξα Δράμας, αν και με δικαστική απόφαση προσπέρασε τη μη αδειοδότηση της από την ΕΕΑ, δεν μπορεί να παίξει στη Σούπερ Λίγκα 2. Ο λόγος είναι το γεγονός ότι έχει απαγόρευση μεταγραφών (όπως ενημέρωσε σχετικώς η ΕΠΟ τη διοργανώτρια) και μόνο έξι επαγγελματικά συμβόλαια με συνέπεια να μην διαθέτει τις προϋποθέσεις συμμετοχής του ΚΑΠ και της προκήρυξης του πρωταθλήματος.

Η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη (5/10) στο Γκολφ της Γλυφάδας στις 20.00 και νωρίτερα προγραμματίστηκε Δ.Σ. με φυσική παρουσία, στο οποίο θα ξεκαθαρίσει το θέμα του αριθμού των ομάδων.

Ως προς την έναρξη του πρωταθλήματος η πρόταση της διοργανώτριας παραμένει η ίδια, σύμφωνα και με την πρόσφατη απόφαση για σέντρα στις 10 Οκτώβρη, ωστόσο, όλα θα ξεκαθαρίσουν την Τρίτη…

Πηγή: a-sports.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS