Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κύπελλο Ελλάδας: Κλήρωση 4ης φάσης - Πότε θα γίνουν τα ματς

Κύπελλο Ελλάδας: Κλήρωση 4ης φάσης - Πότε θα γίνουν τα ματς

Αποφασίστηκε από την Επιτροπή του Κυπέλλου Ελλάδας την Πέμπτη 30/9 να πραγματοποιηθεί η κλήρωση της 4ης φάσης και την Τετάρτη 6/10 θα πραγματοποιηθούν οι αναμετρήσεις.

Την Πέμπτη 30/9 θα μπουν στην κληρωτίδα οι 23 ομάδες (απομένει ο νικητής του ζευγαριού Αιγάλεω-Χανιά που θα γίνει στις 29/9) που πήραν το εισιτήριο της πρόκρισης στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Θυμίζουμε ότι έχουν προκριθεί οι εξής ομάδες: Προοδευτική, Διαγόρας, Καλαμάτα, Εργοτέλης, Κηφισιά, Καλλιθέα, Άγιος Νικόλαος, Ηλιούπολη, Παναχαϊκή, ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, ΦΣ Κοζάνη, ΑΕ Λευκίμμης, Λεβαδειακός, Ξάνθη, ΑΕΛ, Ηρακλής, Πανσερραϊκός, Νίκη Βόλου, Τρίκαλα, Αναγέννηση Καρδίτσας, ΑΟ Υπάτου, Αλμωπός Αριδαίας και ο νικητής της αναμέτρησης Αιγάλεω-Χανιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κληρωτίδα θα βγάλει εννέα ζευγάρια που θα παίξουν στις 6/10 σε παιχνίδια νοκ-άουτ, ενώ πέντε ομάδες θα περάσουν άνευ αγώνα στην 5η φάση. Έτσι, συνολικά 14 ομάδες θα προκριθούν στην επόμενη φάση, οι οποίες θα συναντήσουν τις δέκα ομάδες της Super League 1 (εξαιρούνται εκείνες που πήραν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια την χρονιά που ολοκληρώθηκε: Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρης).

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι στην 5η φάση οι αγώνες είναι διπλοί.

mikriliga.com

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS