Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Για ποια ομάδα επέστρεψε στην Ελλάδα ο Κενάν Μπαργκάν

Για ποια ομάδα επέστρεψε στην Ελλάδα ο Κενάν Μπαργκάν

Ο Κενάν Μπαργκάν θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της SL2 και θα είναι αντίπαλος με την πρώην ομάδα του, τη ΒΕΡΟΙΑ, καθώς αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα Πόντου, όπου θα συναντήσει και πάλι τον παλιό προπονητή του, Δημήτρη Καλαϊτζίδη!

Ο 32χρονος επιθετικός, εκτός από την "Βασίλισσα του βορρά", έχει αγωνιστεί σε Οδυσσέα Αναγέννησης, Ασπίδα Ξάνθης, Καλλονή, Πανιώνιο, Άρη και Λάρισα, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Καρμιώτισσα (Κύπρος).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται τον Κενάν Μπαργκάν στις τάξεις της κι εύχεται να είναι υγιής, ώστε να καταθέσει (και) στην ομάδα μας τις ποδοσφαιρικές του αρετές.

Ο γεννημένος στην Καβάλα, στις 25 Οκτωβρίου 1988, Έλληνας επιθετικός έχει αγωνιστεί σε Οδυσσέα Αναγέννησης, Ασπίδα Ξάνθης, Βέροια, Καλλονή, Πανιώνιο, Άρη, Λάρισα, Κατέγραψε, δε, 115 συμμετοχές στην Super League 1 με 8 γκολ και 7 assists, 84 συμμετοχές στην Football League με 11 γκολ και 17 assists και στο Kύπελλο Ελλάδας οι αντίστοιχες επιδόσεις του είναι 27 συμμετοχές – 7 γκολ – 3 assists».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS