Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΕΕΑ: Μένουν εκτός SL2 Ζάκυνθος και Δόξα Δράμας - Αυτοί πήραν το "OK"

ΕΕΑ: Μένουν εκτός SL2 Ζάκυνθος και Δόξα Δράμας - Αυτοί πήραν το "OK"

Η ΕΕΑ έκοψε τη Δόξα Δράμας αλλά και τη Ζάκυνθο! Εκτός μένει και ο Πανιώνιος, κάτι που έτσι αλλιώς ήταν γνωστό. Ο Ιστορικός δήλωσε πρόσφατα πως θα μείνει στη Γ’ Εθνική.

Πιστοποιητικό συμμετοχής πήραν οι Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Ολυμπιακός Βόλου και Τρίγλια.

Σε ό,τι αφορά μάλιστα τον φάκελο της Δόξας Δράμας προκαλεί εντύπωση η αναφορά της ΕΕΑ. Ειδικότερα τονίζει πως «η αίτηση για τη χορήγηση πιστοποιητικού έχει υποβληθεί από άτομο που δεν έχει την ιδιότητα του Προέδρου ή Διευθύνοντος Συμβούλου, ούτε καν μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου. Επιπλέον δεν προκύπτει συμμόρφωση της ΠΑΕ με την υπ΄αριθμ. Α855/2021 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών».

Αναλυτικά οι αποφάσεις της ΕΕΑ:

1. Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 2:
ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ
ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΠΑΕ ΤΡΙΓΛΙΑ

2. Η Επιτροπή δεν χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 2:
ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Αναφορικά για την ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ η αίτηση για τη χορήγηση πιστοποιητικού έχει υποβληθεί από άτομο που δεν έχει την ιδιότητα του Προέδρου ή Διευθύνοντος Συμβούλου, ούτε καν μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου. Επιπλέον δεν προκύπτει συμμόρφωση της ΠΑΕ με την υπ΄αριθμ. Α855/2021 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών.

mikriliga.com

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS