Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ελληνική ψυχή, έμεινε ζωντανή για τη δεύτερη θέση!

Ελληνική ψυχή, έμεινε ζωντανή για τη δεύτερη θέση!

Η Εθνική ομάδα έβγαλε ψυχή και με γκολ των Μπακασέτα, Παυλίδη νίκησε 2-1 τους Σκανδιναβούς στο ΟΑΚΑ, με την αύρα του Ότο Ρεχάγκελ στις εξέδρες κι έμεινε ζωντανή για τη δεύτερη θέση.

Η Ελλάδα φώναξε ότι δεν πεθαίνει ποτέ.

Νίκησε 2-1 την ποιοτική Σουηδία στο ΟΑΚΑ με γκολ των Μπακασέτα, Παυλίδη και έμεινε ζωντανή για τη δεύτερη θέση.

Στις εξέδρες, έπειτα από καιρό, βρέθηκαν Έλληνες οπαδοί. Λίγοι, αλλά με καλή διάθεση και ενίσχυσαν τους παίκτες του Τζον φαν'τ Σχιπ. Στο ΟΑΚΑ, ωστόσο, ήταν και μία τεράστια μορφή, ο Ότο Ρεχάγκελ. Και με τον βασιλιά να δίνει το παρών, η Ελλάδα μεταμορφώθηκε σε σχέση με όσα είδαμε κόντρα σε Γεωργία και Κόσοβο. Φυσικά συνεχίζει να είναι με την πλάτη στον τοίχο, αλλά με τέτοια εικόνα, θα το παλέψει όσο μπορεί.

Σχηματισμοί

Η Εθνική Ελλάδας παρατάχθηκε με 3-4-3.

Ο Βλαχοδήμος στο τέρμα, τριάδα στην άμυνα οι Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τζαβέλλας και στα χαφ οι Ζέκα, Μπουχαλάκης. Ο Ανδρούτσος ήταν δεξί μπακ χαφ, ο Τσιμίκας αριστερό και στην επίθεση οι Μπακασέτας, Παυλίδης, Δουβίκας.

Η Σουηδία αντίθετα παρατάχθηκε με 4-4-2. Ο Όλσεν στο τέρμα, δεξί μπακ ο Γιόχανσον, στόπερ οι Χελάντερ, Λίντελοφ κι αριστερά στην άμυνα ο Αουγκούστινσον. Στα χαφ ήταν οι Όλσον, Σβάνμπεργκ, δεξιά ο Κλάεσον, αριστερά ο Φόρσμπεργκ και στην επίθεση οι Ίσακ, Κουλουσέφσκι.

Δοκάρι η Σουηδία!

Οι Σκανδιναβοί μπήκαν φουριόζοι στο ματς και μόλις στο 3’ άγγιξαν το γκολ. Ο Σβάνμπεργκ επιχείρησε το μακρινό σουτ και η μπάλα κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Βλαχοδήμου.

Στο 12’ η Ελλάδα είδε τον Καράσεφ να σφυρίζει πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Παυλίδη, όμως, υπήρχε οφσάιντ και αφού εξετάστηκε η φδάση στο VAR το πέναλτι ακυρώθηκε.

Στο 15’ ήταν η σειρά του Δουβίκα να ζητήσει πέναλτι, αλλά ο Καράσεφ δεν συγκινήθηκε.

Τρομερή ευκαιρια για το 1-0!

Στο 23’ η Εθνική έχασε τεράστια ευκαιρία ν’ ανοίξει το σκορ. Ο Παυλίδης νίκησε κατά κράτος τον Λίντελοφ, τον ξάπλωσε κάτω με ντρίμπλα και πλάσαρε με το δεξί, αλλά ο Όλσεν άγγιξε τη μπάλα όσο χρειαζόταν και την έστειλε κόρνερ!

Στο 27’ φοβερή ατομική ενέργεια του Τσιμίκα, αλλά το σουτ με το δεξί που επιχείρησε ο άσος της Λίβερπουλ, κατέληξε στα χέρια του Όλσεν.

Εκπληκτικός Βλαχοδήμος!

Η Σουηδία πήρε τα ηνία και πάλι μετά το 30’ και απείλησε για το 0-1, αλλά ο Βλαχοδήμος ήταν εξαιρετικής.

Στο 37’ σουτ του Λίντελοφ μέσα από την περιοχή, μπλόκαρε ο Βλαχοδήμος. Στο 45’+1’ μακρινό σουτ του Σβάνμπεργκ, απέκρουσε σε κόρνερ ο Βλαχοδήμος.

Στην εκτέλεση του κόρνερ ο Ίσακ ήταν αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι, έκανε το δεξί πλασέ κι ο Βλαχοδήμος απέκρουσε σωτήρια.

Γκολάρα με Μπακασέτα!

Η Σουηδία ξεκίνησε καλύτερα και το δεύτερο ημίχρονο. Είχε τον έλεγχο και στο 57’ ο Τζαβέλλας έβαλε την κόντρα στο σουτ του Ίσακ κι έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 62’, όμως, έγινε το 1-0. Σε μία οργανωμένη επίθεση, Μπακασέτας και Δουβίκας έκρυψαν τη μπάλα και ο πρώτος, αφού απέφυγε το τάκλιν δύο Σουηδών στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, έκανε το αριστερό πλασέ από το ύψος του πέναλτι και άνοιξε το σκορ!

Στο 64’ η Ελλάδα άγγιξε το 2-0! Γλυκιά σέντρα του Ανδρούτσου, καρφωτή κεφαλιά του Μπουχαλάκη στο ύψος του πέναλτι έφυγε ελάχιστα άουτ!

Δοκάρι η Σουηδία

Στο 67' η Σουηδία έφτασε κοντά στο 1-1. Από πάσα του Ίσακ ο Κλάεσον έπιασε το δεξί σουτ στο ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δεξί δοκάρι!

Σφαίρα Τζόλης και 2-0 ο Παυλίδης!

Η Εθνική γλίτωσε το 1-1 και στο 74’ έγινε το 2-0! Ο Τζόλης έφυγε στην κόντρα, γύρισε στον Παυλίδη, ο οποίος σκόραρε σε άδεια εστία. Το γκολ αρχικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ του άσου της Νόριτς, αλλά εξετάστηκε στο VAR. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ καλυπτόταν και έτσι τρία λεπτά αργότερα καταλογίστηκε το γκολ!

Θρίλερ με το 2-1!

Η Εθνική έδειξε να καθαρίζει το ματς, όμως, αυτό πήρε διαστάσεις θρίλερ στο 80’. Μακρινό δεξί σουτ του Φόρσμπεργκ απέκρουσε προσωρινά ο Βλαχοδήμος, αλλά ο Κουάισον από κοντά μείωσε σε 2-1!

Οι Σουηδοί πίεσαν, ωστόσο, δεν βρήκαν άλλες μεγάλες φάσεις. Αντίθετα, η Εθνική μας είχε δύο με τον Τζόλη στο 96' και τους Μπακασέτα, Βρουσάι στο 98' για να κάνει το 3-1.

Στο 96’ ο τζόλης δεν μπόρςσε να κάνει το 3-1

Ελλάδα (Τζον φαν’τ Σχιπ): Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τζαβέλλας, Ζέκα, Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Τσιμίκας, Μπακασέτας, Παυλίδης (95’ Βρουσάι), Δουβίκας (71’ Τζόλης).

Σουηδία (Γιαν Άντερσον): Όλσεν, Γιόχανσον (76’ Κραφτ), Χελάντερ (88’ Ντάνιελσον), Λίντελοφ, Αουγκούστινσον, Κλάεσον (76’ Κάρσλον), Όλσον, Σβάνμπεργκ (66’ Κουάισον), Φόρσμπεργκ, Ίσακ, Κουλουσέφσκι (88’ Τελίν).

Πηγή: Onsports.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS