Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αναβλήθηκε το τουρνουά των παλαιμάχων της Νάουσας

Αναβλήθηκε το τουρνουά των παλαιμάχων της Νάουσας

Από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Νάουσας ανακοινώθηκαν τα εξής:

Με απόφαση του Δ.Σ παλαιμάχων Ναουσας αναβάλετε λόγω συνθηκών του covid 19 το τουρνουά Ποδοσφαίρου που είχαμε σαν σκέψη να υλοποιήσουμε με την συμμετοχή και βοήθεια του Δήμου Ναουσας και του συλλόγου ΦΑΣ Νάουσα.

Η απώλεια των δικών μας ανθρώπων Χρήστου Χατζηδάκη, Γιαβάλκα Τάκη, Σπύρου Σιούγγαρη και προσφάτως Θωμά Κατσαμάκα μας γέμισε βαθιά λύπη άλλα και υποχρέωση να τους τιμήσουμε για την προσφορά τους και την συνεργασία που είχαμε στην ομάδα της Ναουσας ήταν και θα είναι ένα κομμάτι δικό μας, ειμαστε εδώ για να μην ξεχνάμε και να θυμίζουμε όλα αυτά που γράφουν την ιστορία της ομάδας μας, η εκδήλωση αυτή απλώς μετατέθηκε για να υλοποιηθεί σε πιο ''ήρεμο χρόνο'' όπου θα επιτρέπει την ομαλότερη συμμετοχή του κόσμου και των ομάδων χωρίς περιορισμούς , rapid test, βεβαίωση εμβολιασμού κτλ .

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τις ομάδες παλαιμάχων ΠΑΟΚ, Βέροιας και Φλώρινας που είχαν θετική απάντηση στην πρόσκληση μας.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS