ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Super League 2: Η νέα μπάλα του πρωταθλήματος και οι αποφάσεις του ΔΣ

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα οποία αφορούσαν τον Διοικητικό – Οικονομικό Απολογισμό περιόδου 2020-2021 και όχι μόνο.

Η ανακοίνωση της Διοργανώτριας αναφέρει τα εξής: «Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση των ΠΑΕ της Super League 2 και της Football League που αφορούσε την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, όπου εγκρίθηκαν ομόφωνα ο Οικονομικός και ο Διοικητικός Απολογισμός.

Επίσης, μετά την πρόσκληση ενδιαφέροντος, προκρίθηκε ως επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος 2021-2022 η Nike Flight.Αποφασίστηκε τέλος, η άμεση δημοσίευση πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών στην αγωνιστική περίοδο 2021-2022».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι επίσημος προμηθευτής της Nike στην Ελλάδα είναι η εταιρεία Football Pro η οποία ανήκει στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Ηλία Αρμόδωρο και εκείνη θα προμηθεύσει τις νέες μπάλες το πρωτάθλημα της Super League 2 για τη σεζόν 2021-2022. Να σημειωθεί ότι στην επίσημη μπάλα του νέου πρωταθλήματος, θα προστεθεί το σήμα της Διοργανώτριας και ο ονοματοδότης χορηγός που θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση προς τα τέλη του Αυγούστου.

Στο μεταξύ, στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης δεν συμμετείχε για τεχνικούς λόγους ο Θεσπρωτός, ενώ απουσίαζαν ο Ιωνικός και η ΑΕΠ Κοζάνης